Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2017. November 21. 09:01, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Egy családi ház udvarán próbált meg elrejtőzni a rendőrök elől

Egy családi ház udvarán próbált meg elrejtőzni a rendőrök elől

Egy családi ház udvarában próbált elbújni a pápai rendőrök elől egy körözött férfi.

A Pápai Rendőrkapitányság Határrendészeti és Közbiztonsági Alosztályának rendőrei – dr. Szegedi Zoltán rendőr százados, Kovács Péter rendőr törzsőrmester és Adamik Balázs rendőr törzsőrmester 2017. november 18-án este Pápa egyik autóbusz megállójában egy járókelőre figyeltek fel, aki a rendőrautót észlelve futni kezdett. A határrendészek egy közeli családi ház udvarában találtak rá a férfire, aki a sötétben próbált megbújni a rendőrök elől. Az igazoltatás során kiderült, hogy a 40 éves ajkai Zs. Róbert ellen a Veszprémi Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a részére jogerősen kiszabott börtönbüntetés letöltését nem kezdte meg.

A körözött férfit a rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahonnan a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 13:42, hétfő | Helyi

156 gyorshajtót szűrtek ki a rendőrök megyénkben a razzia során

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022. augusztus 8-14. között Speed elnevezéssel hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozott.

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

2022. Augusztus 11. 19:22, csütörtök | Helyi

Újabb csőtörés a Vásár utcában

A 300-as főnyomócső tört el ismét, a víztorony kiürült, így rövid ideig akadozhat a vízszolgáltatás a város egyes pontjain.