Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Június 04. 11:02, szerda | Sport
Forrás: InfoVáros | Hajósi Miklós

Egy a kérdés!

Egy a kérdés!

Június 8-9-én kerül megrendezésre az Oláh Gumi Rallycross és Drift fesztivál Máriapócson a Rabócsiringen.

Rallycross versenyzőket kérdezek a fesztivál előtt.

Egy a kérdés: Milyen céllal is indulsz?

Harsányi Zoli: Én mindig azért indulok, hogy nyerjek. Természetesen az a cél hogy ismét, hogy megvédjem a bajnoki címet, amíg még nem nőnek a fejemre a fiatalok.

Kárai Tomi: Szeretnék egy nagyon jó ízűt autózni. Jól érezni magam egész hétvégén a csapatommal együtt, és kihozni a maximumot a Skodából.

Mózer Atesz: Volt már harmadik, második helyem és már csak egy a cél az első hely. Tehát a sormintát már jó lenne befejezni. Jó az autó, barátkozok is vele. Várom a Pünkösdi megmérettetést.

Luigi: Két kategóriában indulok ismét. A S1600-ban Skoda, Supernational-ban Seat Ibiza autókkal. Célom, a lehető legjobb eredményt kihozni a versenyhétvégéből. S1600-ban a tabellát vezetem. Szeretném, hogy ha nem változna ez a verseny után sem. Supernationalban a második helyen állok. Innen még van előbbre is. Itt lesz a Roman Castoral is, akivel jó lenne megmérkőzni.

Góth Viktor: Eddig két versenyből kettőt megnyertem, ezért természetesen most is nyerni szeretnék. Az autóval minden rendben van, hála a szerelő csapat kiváló munkájának.

Taskó Rodrigó: Én akarok lenni a Pünkösd BMW-s Királya! Szeretném kicsit levezetni a feszültséget, felszabadítani a lóerőket, és felszaggatni az Rabócsiring aszfaltját. Előtérbe helyezve a többi versenyzőtárs autójának, karosszériájának és testi épségét.

Köszönöm a válaszokat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.