Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2022. Október 07. 07:36, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Egészségnapot tartottak a nagycsaládosok!

Egészségnapot tartottak a nagycsaládosok!

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének Pápai Csoportja, október 25-én egészségnapot tartott tagjainak, „Őszi egészségnap gyógynövényekkel” címmel.

A szép számú résztvevő betekintést nyerhetett a gyógynövények titokzatos világába, megismerhette az aloe vera gyógyító erejét és a gyógycseppek fantasztikus hatásait.

A gyerekek egy külön teremben, Sós Mari „boldogságtalálóval”, a Döbröntei Szarvaskör Egyesület elnökével gyógynövényekkel ismerkedtek, gyógynövényes teafiltert készítettek, levendula párnácskát varrhattak, kézműveskedtek: gipszmintákat festettek.

Eközben a felnőtteket az aloe vera sokoldalú, külsőnkre és belsőnkre is alkalmazható gyógyhatásáról, a prevenció fontosságáról, egészségmegőrzésről tájékoztatta Molnárné Varga Annamária és Adamik- Kiss Marianna a FOREVER cég két prevenciós tanácsadója.

Az előadásuk közben és után, lehetőségük volt az érdeklődőknek több terméket közelebbről megismerni, megkóstolni, és személyre szabott tanácsokat is kérhettek.
Egy interaktív illatvilágba repítette a jelenlévőket Somogyi Enikő, aki a DOTERRA cég gyógynövény eszenciáival varázsolt el mindenkit. Megismerhettük az illóolajok szerveinkre gyakorolt jótékony hatásait, azt is, hogy egy egy cseppben, milyen nagy erő lakozik. Mindezt ki is próbálhattak az érdeklődők.

A rendezvény ideje alatt jelen volt egy kis helyiségben, Lautner Judit az EFI -től. (Egészségfejlesztési Iroda Farkasgyepű). Ő testösszetétel analízist végzett a hozzá érkezőknek, és személyes tanáccsal látta el őket az egészséges életmóddal és az esetleges életmódváltással kapcsolatban.

A rendezvényen szeretetvendégség, gyümölcs, házi süti, tea, szörp várta a megjelenteket, melyeket a tagcsaládok készítettek és ajánlottak fel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 26. 16:43, vasárnap | Helyi

Folklór Majális az Erzsébet ligetben

Néptánccal és gyermekprogramokkal várta a pápaiakat a nyugdíjas egyesület.

2024. Május 26. 08:51, vasárnap | Helyi

A levegőből találtak rá az idős eltűntre a Bakonyban

Igazi összefogás eredményeként találták meg azt a dudari hölgyet, akit családja kétségbeesetten keresett szombaton délután.

2024. Május 25. 08:20, szombat | Helyi

Rangos nemzetközi díjat kapott egy somlói bor

A somlói Tornai Pincészet 2017-es Top Selection Grófi Hárslevelűje és a Royal Tokaji 2018-as 6 puttonyos Tokaji Aszúja is elnyerte idén a legmagasabb elismerést, a Trófea-díjat a londoni International Wine Challenge-en (IWC).

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.