Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2022. Október 07. 07:36, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Egészségnapot tartottak a nagycsaládosok!

Egészségnapot tartottak a nagycsaládosok!

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének Pápai Csoportja, október 25-én egészségnapot tartott tagjainak, „Őszi egészségnap gyógynövényekkel” címmel.

A szép számú résztvevő betekintést nyerhetett a gyógynövények titokzatos világába, megismerhette az aloe vera gyógyító erejét és a gyógycseppek fantasztikus hatásait.

A gyerekek egy külön teremben, Sós Mari „boldogságtalálóval”, a Döbröntei Szarvaskör Egyesület elnökével gyógynövényekkel ismerkedtek, gyógynövényes teafiltert készítettek, levendula párnácskát varrhattak, kézműveskedtek: gipszmintákat festettek.

Eközben a felnőtteket az aloe vera sokoldalú, külsőnkre és belsőnkre is alkalmazható gyógyhatásáról, a prevenció fontosságáról, egészségmegőrzésről tájékoztatta Molnárné Varga Annamária és Adamik- Kiss Marianna a FOREVER cég két prevenciós tanácsadója.

Az előadásuk közben és után, lehetőségük volt az érdeklődőknek több terméket közelebbről megismerni, megkóstolni, és személyre szabott tanácsokat is kérhettek.
Egy interaktív illatvilágba repítette a jelenlévőket Somogyi Enikő, aki a DOTERRA cég gyógynövény eszenciáival varázsolt el mindenkit. Megismerhettük az illóolajok szerveinkre gyakorolt jótékony hatásait, azt is, hogy egy egy cseppben, milyen nagy erő lakozik. Mindezt ki is próbálhattak az érdeklődők.

A rendezvény ideje alatt jelen volt egy kis helyiségben, Lautner Judit az EFI -től. (Egészségfejlesztési Iroda Farkasgyepű). Ő testösszetétel analízist végzett a hozzá érkezőknek, és személyes tanáccsal látta el őket az egészséges életmóddal és az esetleges életmódváltással kapcsolatban.

A rendezvényen szeretetvendégség, gyümölcs, házi süti, tea, szörp várta a megjelenteket, melyeket a tagcsaládok készítettek és ajánlottak fel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.

2024. Április 29. 09:24, hétfő | Helyi

Mindenki táncolt - Tánc világnapja Pápán

Az április 29-i tánc világnapjához kapcsolódóan kétnapos rendezvényt szervezett Pápán, a Vadvirág Művészeti Egyesület és a Tánc-Lánc Alapítvány.

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.