Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Október 10. 13:23, hétfő | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Duplázott a motoros - Kétszer is megpróbált elmenekülni a rendőrök elől

Duplázott a motoros - Kétszer is megpróbált elmenekülni a rendőrök elől

Két alkalommal is megpróbált a rendőrök elöl elmenekülni Pápán egy 18 éves fiú, aki első alkalommal ittasan, másodszor jogosítvány nélkül motorozott.

2011. október 2-án éjjel két szolgálatban levő körzeti megbízott arra lett figyelmes, hogy az egyik pápai utca járdáján egy fiatalember közlekedett kismotorral, ráadásul bukósisak és világítás használata nélkül. A rendőröknek ekkor nem állt módjukban megállítani a szabálytalankodót, de később ismét megpillantották a városban és ekkor részére „Állj!” jelzést adtak. A motorosnak azonban esze ágában sem volt megállni, inkább bekanyarodott egy mellékutcába és még a jármű lámpáját is lekapcsolta. Végül a rendőrök „győztek” és sikerült a járművezetőt igazoltatni. Ekkor derült fény a menekülés okára: az alkoholszonda pozitív eredményt mutatott.

3 nap múlva a korábban intézkedő rendőrök újból felfigyeltek a fiatalemberre, aki annak ellenére közelkedett kismotorjával Pápán, hogy az ittas vezetés miatt jogosítványa elvételre került. Megkülönböztető jelzés használata mellett utána hajtottak, de a fiú ismét menekülésre fogta a dolgot. Szerencsétlenségére megcsúszott a kavicsos úton és elesett. A rendőrök azonnal hívták a mentőket. A mentőtiszt megállapította, hogy az illetőnek sérülése nem keletkezett.

Ellene ittas állapotban elkövetett járművezetés bűncselekménye valamint engedély nélküli vezetés és közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése szabálysértés miatt indult eljárás.

Címkék: üldözés, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.