Városlista
2021. szeptember 19, vasárnap - Vilhelmina

Hírek

2021. Július 09. 13:23, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Dupla záróvonal ide, vagy oda, kiment előzni a 8-ason

Dupla záróvonal ide, vagy oda, kiment előzni a 8-ason

Országos botrány lett abból a közelmúltban egy audis veszélyes előzéséből. Most, szinte pontosan ugyanazon a helyen előzött egy másik autós is.

Szerencsére ő legalább meggyőződött arról, hogy jön-e szemből valami, így nem lett baj a manőverből. Ugyanakkor nyilván nem véletlenül tették oda azt a dupla záróvonalat... Akár a Mazda sofőrje tanulhatott is volna az audis esetéből, de nem tette.

Címkék: 8-as út, közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 18. 23:07, szombat | Helyi

A Punnany Massif koncertje a Pápai Expo és Agrárpikniken!

Kiváló hangulatban folytatódott az Agrárexpo szombaton is, a nap záróprogramján a Punnany Massif zenekar szórakoztatta a fesztivál résztvevőit.

2021. Szeptember 18. 22:55, szombat | Helyi

Kiesett a Perutz a Magyar Kupából

A pápai csapat a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában az NB II-es Budafok együttesével találkozott hazai pályán, amely magabiztos játékkal ejtette ki a pápai együttest a kupából.

2021. Szeptember 18. 14:26, szombat | Helyi

Süle Zsolt kizárását kezdeményezi az előválasztásból az MSZP

A szocialista párt közleményt adott ki, amelyben arról írnak, hogy a pápai jobbikos országgyűlési képviselő-jelölt jelölt kizárását kezdeményezik az Országos Előválasztási Bizottságnál.

2021. Szeptember 18. 11:03, szombat | Helyi

Megfiatalodott az idén 24 éves Agrárexpo

Új nevet is kapott a rendezvény, a Pápai Expo és Agrárpiknik idén az agráriumban végbemenő generációváltásra fókuszál, igyekszik megszólítani a mezőgazdaság iránt érdeklődő fiatalokat.