Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Október 18. 15:21, szerda | Belföld
Forrás: police.hu

Drogot, fegyvert és egy rakás pénzt találtak a két férfinál - VIDEÓVAL

Drogot, fegyvert és egy rakás pénzt találtak a két férfinál - VIDEÓVAL

Nagy mennyiségű készpénzt és kábítószergyanús anyagokat találtak a rendőrök egy személykocsi ellenőrzésekor Karcagon.

Járőrök ellenőriztek kedden 16 óra 40 perckor Karcagon egy személyautót és az abban utazó két férfit. Az igazoltatást követően átvizsgálták a kocsit, illetve a püspökladányi lakosok ruházatát és csomagjait. A rendőrök két üvegben és egy zacskóban kábítószergyanús növényi őrleményt, továbbá jelentősebb mennyiségű készpénzt, illetve egy precíziós mérleget találtak.

A nyomozók a házkutatások során K. László otthonában egy – engedély nélkül tartott -lőfegyvert vagy annak utánzatát, míg K. Tibor lakásában közel száz szem exstasy tablettát, zöld növényi anyagmaradványt és önzáródó műanyag zacskókat foglaltak le.

A Karcagi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség, továbbá lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 29 éves K. László ellen, illetve kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 33 éves K. Tibor ellen. A rendőrök a két férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére