Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Október 02. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

Drog miatt bukott le, de végül kiderült, hogy embereket akart csempészni

Drog miatt bukott le, de végül kiderült, hogy embereket akart csempészni

Békés megyében a rendőrség őrizetbe vett egy Ausztriában élő iráni férfit.

A Dombegyház és Kevermes közötti úton október 1-jén, 0 óra 15 perc körül leállítottak a rendőrök egy személygépkocsit, amelyet egy Ausztriában élő iráni állampolgár vezetett. Az autóban kábítószergyanús anyagot találtak, ezért a férfit előállították és a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene.

Közben, október 1-jén, 2 óra körül öt határsértőt fogtak el a rendőrök a Battonya és Dombegyház közötti úton. A magukat iraki és iráni állampolgárnak valló külföldieknek a gyanú szerint a kábítószer birtoklása vétség miatt előállított iráni férfi segített volna abban, hogy Magyarországon keresztül eljussanak Nyugat-Európába. A 23 éves Ausztriában élő N. Ali Reza-t a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya embercsempészés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette és az autóját lefoglalta.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.