Városlista
2023. szeptember 23, szombat - Tekla

Hírek

2023. Szeptember 19. 21:30, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Drámai autós üldözés - Farkasgyepűnél a rendőrautónak is nekihajtott az ámokfutó

Drámai autós üldözés - Farkasgyepűnél a rendőrautónak is nekihajtott az ámokfutó

A járőrök szeptember 18-án 20 óra körül a 8-as számú főúton, Herendnél akartak megállítani egy német rendszámú kistehergépkocsit.

A jármű vezetője nem állt meg, sőt nagy sebességgel továbbhajtott, ezért az egyenruhások erősítést kértek, valamint további rendőri egységeket mozgósítottak az autó megállítása érdekében. A jármű sofőrje Farkasgyepűnél nekiütközött az egyik rendőrautónak, végül Bakonypölöskén egy zsákutcába hajtott be. Ott megállást követően kiugrott a volán mögül és elfutott. Őt a rendőrök nagy erőkkel keresik - írja közösségi oldalán a Veszprém vármegyei rendőrség.

A megállított autó rakterében az egyenruhások 22 személyt találtak, akik magukat szír állampolgárnak vallották, de a magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni.

A Veszprém vármegyei rendőrök a visszakísérésükre intézkedtek, a kisteherautót vezető férfi ellen pedig embercsempészés bűntett gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 23. 10:03, szombat | Helyi

Ismét egy túrázót kellett menteni a Ság hegyen

Bajba jutott kirándulónak segítettek a celldömölki önkormányzati tűzoltók a Sághegyi Tájvédelmi Körzetben, Celldömölk közelében - közölte honlapján a Katasztrófevédelem szombaton.

2023. Szeptember 23. 09:48, szombat | Helyi

Nőtt a vendégéjszakák száma Pápán, tekintsük át, hogyan néz ki ez a szám más településeken

Pápa turisztikai szempontból számos lehetőséggel rendelkezik, kezdve az Esterházy-kastélytól, egészen a Várkertfürdőig, vagy a közelben található Bakonyig.

2023. Szeptember 22. 08:34, péntek | Helyi

2,7 milliárd forintból újítanák meg a Téglagyári úti volt dohányszárító épületét

Az évtizedek óta üresen álló épületet teljesen megújítanák, valóságos gyermekbirodalmat hoznának létre benne.

2023. Szeptember 21. 17:51, csütörtök | Helyi

Embercsempész okozott balesetet Nagyalásonyban

A lengyel rendszámú Porsche terepjáró nagy sebességgel ütközött egy másik járművel, majd kidöntött egy villanyoszlopot. Úgy tudjuk, hogy az embercsempész és több migráns is még szökésben van.