Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Március 18. 09:19, kedd | Helyi sport
Forrás: MTI

Döntetlent játszott a magyar futsalválogatott Pápán

Döntetlent játszott a magyar futsalválogatott Pápán

A vasárnapi 4-2-es sikert követően hétfőn 1-1-es döntetlent játszott Görögország legjobbjaival a magyar futsalválogatott.

A Pápán rendezett felkészülési találkozón a vendégek szereztek vezetést, a második félidőben Lódi egyenlített. Á magyarok hiába játszottak végig nagy fölényben, a győztes gólt nem sikerült megszerezniük.
"Megvoltak a lehetőségeink, hiszen rúgtunk négy kapufát és több helyzetünk kihasználatlanul maradt, 45-ször lőttünk kapura, míg a görögök nyolcszor. A helyzetkihasználásunk nem volt az igazi, azonban így is boldog vagyok, mert a fiatalok jól teljesítettek" - értékelt Sito Rivera, a magyar nemzeti együttes spanyol szakvezetője.

Fotó: papa-ma.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.