Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Hírek

2011. Augusztus 22. 08:03, hétfő | Helyi
Forrás: index.hu

Dolgos kezek ezreit várja az Audi!

Dolgos kezek ezreit várja az Audi!

Jelenleg már csaknem hétezer alkalmazottja van a győri Audi Hungaria Motor Kft.-nek, amely tovább bővül.

Jelenleg is bővül a gyár, az elmúlt időszakban havonta 50-100 új munkatársat vett fel a meglévő, illetve az új gyártási területekre, s 2013-ig 2100-zal gyarapszik a foglalkoztatottak száma − mondta a Napinak Czechmeister Mónika, vállalati kommunikációs vezető.

Továbbra is keresik a szakképzett és tapasztalt munkavállalókat, beleértve az új járműgyártás kapcsán létrejövő részlegek, vagyis a prés-, a fényező-, illetve a karosszériaüzemek munkatársait. A gazdasági felsőfokú végzettségű szakembereket (műszaki mérnökök, közgazdászok) az ország egész területéről várják, míg a fizikai munkakörben foglalkoztatottakat főként Győrből és hetven kilométeres körzetéből toborozzák − nagy számban érkeznek is a pályázatok.

A közelmúltban felvett munkatársak közül jelenleg csaknem százan már az Audi németországi üzemeiben sajátíthatják el a szükséges ismereteket, a győri cég a közeljövőben helyezi üzembe azt a tízezer négyzetméteres tréning- és képzési csarnokát, ahol speciális taneszközökön készülhetnek fel az új munkatársak.

A béreket a kollektív szerződésben meghatározott időszakonként felülvizsgálják és a piaci trendekhez igazítják, emellett bónuszban is részesülnek a dolgozók, ami az alapbér 25 százaléka is lehet. A vállalat eredményessége alapján az idén átlagosan másfél havi bér illeti meg a munkavállalókat, akiknek 13. havi bér is jár, továbbá 400 ezer forint értékű cafeteriajuttatásban részesülnek.

Címkék: audi, munkalehetőség

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 12:41, péntek | Helyi

Hamarosan elkészül az új várkerti parkoló

Összesen 339 parkolóhely jön létre a Fő tér közelében a mostani parkolóépítésnek köszönhetően, amely 125 autó számára teszi lehetővé a várakozást.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél