Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Augusztus 22. 08:03, hétfő | Helyi
Forrás: index.hu

Dolgos kezek ezreit várja az Audi!

Dolgos kezek ezreit várja az Audi!

Jelenleg már csaknem hétezer alkalmazottja van a győri Audi Hungaria Motor Kft.-nek, amely tovább bővül.

Jelenleg is bővül a gyár, az elmúlt időszakban havonta 50-100 új munkatársat vett fel a meglévő, illetve az új gyártási területekre, s 2013-ig 2100-zal gyarapszik a foglalkoztatottak száma − mondta a Napinak Czechmeister Mónika, vállalati kommunikációs vezető.

Továbbra is keresik a szakképzett és tapasztalt munkavállalókat, beleértve az új járműgyártás kapcsán létrejövő részlegek, vagyis a prés-, a fényező-, illetve a karosszériaüzemek munkatársait. A gazdasági felsőfokú végzettségű szakembereket (műszaki mérnökök, közgazdászok) az ország egész területéről várják, míg a fizikai munkakörben foglalkoztatottakat főként Győrből és hetven kilométeres körzetéből toborozzák − nagy számban érkeznek is a pályázatok.

A közelmúltban felvett munkatársak közül jelenleg csaknem százan már az Audi németországi üzemeiben sajátíthatják el a szükséges ismereteket, a győri cég a közeljövőben helyezi üzembe azt a tízezer négyzetméteres tréning- és képzési csarnokát, ahol speciális taneszközökön készülhetnek fel az új munkatársak.

A béreket a kollektív szerződésben meghatározott időszakonként felülvizsgálják és a piaci trendekhez igazítják, emellett bónuszban is részesülnek a dolgozók, ami az alapbér 25 százaléka is lehet. A vállalat eredményessége alapján az idén átlagosan másfél havi bér illeti meg a munkavállalókat, akiknek 13. havi bér is jár, továbbá 400 ezer forint értékű cafeteriajuttatásban részesülnek.

Címkék: audi, munkalehetőség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.