Városlista
2022. július 3, vasárnap - Kornél

Hírek

2012. Május 14. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Döbbenetesen meghízott az énekesnő

Döbbenetesen meghízott az énekesnő

Tolvai Reni már csak árnyéka egy évvel ezelőtti önmagának. Az énekesnő visszahízta kínkeservesen leadott kilóit.

Talán mindenki emlékszik még arra, amikor Tolvai Reni büszkén mutatta meg sudár alakját első videoklipje forgatásán. Persze az énekesnő akkor sem rejtette véka alá, hogy karcsúságáért komoly áldozatokat hozott. Áttért az egészséges életmódra, és szinte csak fehér húst és salátát fogyasztott. Nem is beszélve a testmozgásról, amelynek egyenesen szerelmesévé vált az énekesnő. Ám minden csoda három napig tart - szokták mondani, s ez igaz Tolvai Reni esetében is, igaz, ő egy éven át képes volt tartani a súlyát.

A Bors a napokban kapta lencsevégre az énekesnőt, akin jól láthatóan több kilónyi felesleg van. Az egykori megasztáros nem kívánta kommentálni a súlygyarapodással kapcsolatos híreszteléseket, ahogy kedvese, Kállay-Saunders András sem szólalt meg eddig az ügyben. Persze az is elképzelhető, hogy Reni - akit korábban Friderikusz Sándor is megszólt teltsége miatt - egyszerűen megelégelte a folyamatos diétát. Ahogy az is elképzelhető, hogy az énekesnő előbb vagy utóbb ismét formába hozza majd magát.

"Manapság kezd újra divatba jönni a nőies, telt alak" - állítják a szakértők. Külföldön is sok a jó a példa. Adele, brit énekesnő hosszú ideig fittyet hányt súlyára, és fantasztikus sikereket ért el. Persze, amikor Karl Lagerfeld megszólta a túlsúlya miatt, Adele is fogyókúrába kezdett. Mióta a divatmogul kövérnek nevezte a huszonhárom éves dalospacsirtát Adele egyre csak fogy: fogyókúrázik, edz és a dohányzást is abbahagyta. "Leadtam pár kilót, de soha nem leszek pálcika, mint a legtöbb modell vagy címlaplány - mondja Adele. - Most egészségesebbnek érzem magam, de drasztikus változás nem lesz."

Vajon Tolvai Reninek is sikerül elfogadni az alakját, vagy túl nagy rajta a nyomás, hogy lefogyjon?

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.