Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Július 15. 21:12, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

DK: A húsgyár megmentése nemzeti ügy!

DK: A húsgyár megmentése nemzeti ügy!

Kerecsényi Zoltán, a párt választókerületi koordinátora szerint Gyurcsány Ferenchez hasonlóan Orbán Viktornak is példát kellene mutatnia hazafiasságból a Pápai Hús 1913 Kft. megmentése kapcsán.

A párt húsgyár előtti kitelepülésén elhangzott,a pápai hús is tükrözi a magyar húsfeldolgozó ágazat gyászos állapotát, s elkeserítő, hogy a kormányváltás eltelte óta súlyos adóterhek sújtják a feldolgozókat. Kerecsényi Zoltán kiemelte, a Pápai Hús létének ügye nemzeti ügy, megmenekítése pedig hazafias ügy kell, hogy legyen. -Nemzeti és hazafias ügy, mert még egy ilyen jelentős múlttal rendelkező, elismert, és nemcsak a város nevének, de az országunk nevének is hosszú idők óta termékeivel elismerést szerző vállalatnak a sorsa az kell, hogy legyen - fogalmazott.

A szónok elmondta, pártja továbbra is támogatja a pápai önkormányzat törekvéseit, melyeket a gyár megmentése érdekében tesz. -Mindannyiunk közös érdeke kell legyen - jobboldaliaknak éppúgy, mint baloldaliaknak - Pápán, hogy a mostani helyzet ne súlyosbodjon és a csődeljárás ne menjen át felszámolási eljárásba. Ha a Pápai Hús üzemeltetésének és dolgozóinak megléte nemcsak pápai, hanem nemzeti ügy, és ha már egyszer egy kormányfő korábban példát mutatott e téren hazafiságból e nagy múltú gyár megmentése ügyében, akkor itt az idő, hogy újfent példa adassék a mostanitól - mondta Kerecsényi Zoltán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.