Városlista
2022. május 17, kedd - Paszkál

Hírek

2021. Június 16. 15:47, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Díjazták a város jó tanulóit

Díjazták a város jó tanulóit

Pápa város napján, dr. Áldozó Tamás polgármester köszöntötte a város jó tanuló diákjait és felkészítőiket.

Érsek Alexandra, Király Sára, Mógor Dorka, Barkóczi Nóra, Nagy Kamilla, Balogh Fanni, Stankovics Luca, Böröczky András Bálint, Hauber Frida, Horváth Flóra, Nagy Ákos, Sári Alex, Kővágó Edit Gréta, Lőrincz László Lénárd, Hatvani Márk, Szakács Boglárka, Veilandics Korina, Gelencsér-Werli Bálint, Rátz Marcell, Trungel Áron, Szakács Panka, Tóth Maja, Micskó Bence és Verba Ádám, Méhes Lotti és Lakat László tanulók részesülnek elismerésben.

Az ünnepségen jutalmazták a Jó sportoló címmel rendelkező diákok edzőit, felkészítőit is, akik korábban nem tudták átvenni a nekik járó jutalmat. A díjazottak: Babai Gergő, Szabó Sándor, Mórocz Katalin, Szabó Norbert, Horváth Attila és Szalóki Sándor.

Dr. Áldozó Tamás polgármester köszöntőjében elmondta, a pandémia idején elmaradt a szokásos ünnepség, ezért újragondolták a korábban kialakult rendet és külön választották a jó tanuló és a jó sportoló diákok elismerését. A jó tanulók díjazását Pápa város napján tartják, egy nappal a tanév lezárását követően, míg a jó sportolók teljesítményét év végén fogják elismerni.

A városvezető hozzátette, a diákok és felkészítőik elismerése ösztönzőleg hathat rájuk, további sikerek elérésében.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 09:09, kedd | Helyi

Figyelmeztet a rendőrség: Legyen körültekintő, ha az interneten vásárol!

Egy webáruházból rendelt a sértett, de nem érkezett meg az előre kifizetett termék. A pápai rendőrök óvatosságra intik az online vásárlókat.

2022. Május 17. 07:36, kedd | Helyi

Eltett egy pénzzel teli tárcát, vádat emeltek ellene

Lopás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 60 éves férfival szemben, aki 2022. január 1-jére virradóra, zsebre tett egy pápai szórakozóhelyen elhagyott pénzzel teli tárcát.

2022. Május 17. 07:34, kedd | Helyi

Összeveszett a boltossal, tört, zúzott

2022. Május 16. 09:08, hétfő | Helyi

Gyermekrajzokat díjaztak

Közlekedésbiztonsági témájú rajzokat értékeltek a pápai rendőrök.