Városlista
2021. november 30, kedd - András, Andor

Hírek

2021. Június 16. 15:47, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Díjazták a város jó tanulóit

Díjazták a város jó tanulóit

Pápa város napján, dr. Áldozó Tamás polgármester köszöntötte a város jó tanuló diákjait és felkészítőiket.

Érsek Alexandra, Király Sára, Mógor Dorka, Barkóczi Nóra, Nagy Kamilla, Balogh Fanni, Stankovics Luca, Böröczky András Bálint, Hauber Frida, Horváth Flóra, Nagy Ákos, Sári Alex, Kővágó Edit Gréta, Lőrincz László Lénárd, Hatvani Márk, Szakács Boglárka, Veilandics Korina, Gelencsér-Werli Bálint, Rátz Marcell, Trungel Áron, Szakács Panka, Tóth Maja, Micskó Bence és Verba Ádám, Méhes Lotti és Lakat László tanulók részesülnek elismerésben.

Az ünnepségen jutalmazták a Jó sportoló címmel rendelkező diákok edzőit, felkészítőit is, akik korábban nem tudták átvenni a nekik járó jutalmat. A díjazottak: Babai Gergő, Szabó Sándor, Mórocz Katalin, Szabó Norbert, Horváth Attila és Szalóki Sándor.

Dr. Áldozó Tamás polgármester köszöntőjében elmondta, a pandémia idején elmaradt a szokásos ünnepség, ezért újragondolták a korábban kialakult rendet és külön választották a jó tanuló és a jó sportoló diákok elismerését. A jó tanulók díjazását Pápa város napján tartják, egy nappal a tanév lezárását követően, míg a jó sportolók teljesítményét év végén fogják elismerni.

A városvezető hozzátette, a diákok és felkészítőik elismerése ösztönzőleg hathat rájuk, további sikerek elérésében.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 30. 16:46, kedd | Helyi

Letették az új református óvoda alapkövét

A jelenlegi Édenkert Református Óvoda épületével szemben, a Veszprémi úton épül új óvoda Pápán.

2021. November 30. 10:30, kedd | Helyi

Koronavírusban hunyt el az év veszprémi mentőse

2021. November 29. 13:53, hétfő | Helyi

Önkormányzati jutalmakat vehettek át pápai rendőrök

Immáron hagyománynak számít Pápán, hogy a város polgármestere elismerést nyújt át a kiemelkedő teljesítményt nyújtó rendőröknek. Ezúttal az egyik biztonsági cég helyi vezetője is csatlakozott dr. Áldozó Tamáshoz.