Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Május 17. 16:37, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Díjazták a legjobban tanuló és sportoló diákokat

Díjazták a legjobban tanuló és sportoló diákokat

A polgármester öt olyan diákot jutalmazott meg, akik mind a sportban, mind pedig tanulmányaikban kiemelkedően teljesítenek.

Dr. Áldozó Tamás a Városháza üléstermében köszöntötte a diákokat. A városvezető úgy fogalmazott, hogy nagyon sok munka és nagy elkötelezettség szükséges ahhoz, hogy valaki jeles tanulmányi eredményt érjen el, de legalább ennyi kitartás és elkötelezettség kell a kiváló sportteljesítményekhez is. - Bízom abban, hogy az elismerésben részesített jó tanuló és jó sportoló diákjaink példaképül szolgálnak társaik számára és követendő mintát adnak minden fiatalnak - hangsúlyozta Áldozó Tamás köszönetet mondva a diákokat felkészítő tanároknak, edzőknek és szüleiknek.

A tavalyi év végén az iskolák tehettek javaslatot a jó tanuló, jó sportoló diákokra, közülök öt főt választott ki Áldozó Tamás. Leimeiszter Ábel (Szent István Római Katolikus Általános Iskola), Winhoffer Júlia (Szent István Római Katolikus Általános Iskola), Bóka Viktória (Pápai Petőfi Sándor Gimnázium), Nagy Eszter (Türr István Gimnázium és Kollégium), valamint Horváth Csanád (Türr István Gimnázium és Kollégium) érdemelte ki a Jó tanuló és jó sportoló címet.

Hagyományosan decemberben szokták megtartani Pápán a jutalmak átadását, ezt a polgármester módosította tavaly olyan módon, hogy a kiváló tanulmányi és sporteredményeket felmutató fiatalokat év végén külön elismerésben részesíti, a jó tanuló diákokat a tanév végén jutalmazza a város, a kiemelkedő sportteljesítményt nyújtókat pedig év végén köszönti az önkormányzat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:18, szombat | Helyi

Később túrják fel a Vásár utcát

Bár április elején azt jelentették be, hogy néhány hét múlva megkezdődik az úttest felbontása és a vízvezetékek cseréje, most mégis úgy döntöttek, hogy a nyári szünetig várnak vele.

2024. Április 20. 08:55, szombat | Helyi

Kis híján megölte a saját édesanyját a Pápa környéki faluban! - Videó

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás egy 39 éves Pápa környéki lakossal szemben.

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk