Városlista
2021. november 30, kedd - András, Andor

Hírek

2021. Május 17. 16:37, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Díjazták a legjobban tanuló és sportoló diákokat

Díjazták a legjobban tanuló és sportoló diákokat

A polgármester öt olyan diákot jutalmazott meg, akik mind a sportban, mind pedig tanulmányaikban kiemelkedően teljesítenek.

Dr. Áldozó Tamás a Városháza üléstermében köszöntötte a diákokat. A városvezető úgy fogalmazott, hogy nagyon sok munka és nagy elkötelezettség szükséges ahhoz, hogy valaki jeles tanulmányi eredményt érjen el, de legalább ennyi kitartás és elkötelezettség kell a kiváló sportteljesítményekhez is. - Bízom abban, hogy az elismerésben részesített jó tanuló és jó sportoló diákjaink példaképül szolgálnak társaik számára és követendő mintát adnak minden fiatalnak - hangsúlyozta Áldozó Tamás köszönetet mondva a diákokat felkészítő tanároknak, edzőknek és szüleiknek.

A tavalyi év végén az iskolák tehettek javaslatot a jó tanuló, jó sportoló diákokra, közülök öt főt választott ki Áldozó Tamás. Leimeiszter Ábel (Szent István Római Katolikus Általános Iskola), Winhoffer Júlia (Szent István Római Katolikus Általános Iskola), Bóka Viktória (Pápai Petőfi Sándor Gimnázium), Nagy Eszter (Türr István Gimnázium és Kollégium), valamint Horváth Csanád (Türr István Gimnázium és Kollégium) érdemelte ki a Jó tanuló és jó sportoló címet.

Hagyományosan decemberben szokták megtartani Pápán a jutalmak átadását, ezt a polgármester módosította tavaly olyan módon, hogy a kiváló tanulmányi és sporteredményeket felmutató fiatalokat év végén külön elismerésben részesíti, a jó tanuló diákokat a tanév végén jutalmazza a város, a kiemelkedő sportteljesítményt nyújtókat pedig év végén köszönti az önkormányzat.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 30. 16:46, kedd | Helyi

Letették az új református óvoda alapkövét

A jelenlegi Édenkert Református Óvoda épületével szemben, a Veszprémi úton épül új óvoda Pápán.

2021. November 30. 10:30, kedd | Helyi

Koronavírusban hunyt el az év veszprémi mentőse

2021. November 29. 13:53, hétfő | Helyi

Önkormányzati jutalmakat vehettek át pápai rendőrök

Immáron hagyománynak számít Pápán, hogy a város polgármestere elismerést nyújt át a kiemelkedő teljesítményt nyújtó rendőröknek. Ezúttal az egyik biztonsági cég helyi vezetője is csatlakozott dr. Áldozó Tamáshoz.