Városlista
2022. december 3, szombat - Ferenc

Hírek

2021. Május 17. 16:37, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Díjazták a legjobban tanuló és sportoló diákokat

Díjazták a legjobban tanuló és sportoló diákokat

A polgármester öt olyan diákot jutalmazott meg, akik mind a sportban, mind pedig tanulmányaikban kiemelkedően teljesítenek.

Dr. Áldozó Tamás a Városháza üléstermében köszöntötte a diákokat. A városvezető úgy fogalmazott, hogy nagyon sok munka és nagy elkötelezettség szükséges ahhoz, hogy valaki jeles tanulmányi eredményt érjen el, de legalább ennyi kitartás és elkötelezettség kell a kiváló sportteljesítményekhez is. - Bízom abban, hogy az elismerésben részesített jó tanuló és jó sportoló diákjaink példaképül szolgálnak társaik számára és követendő mintát adnak minden fiatalnak - hangsúlyozta Áldozó Tamás köszönetet mondva a diákokat felkészítő tanároknak, edzőknek és szüleiknek.

A tavalyi év végén az iskolák tehettek javaslatot a jó tanuló, jó sportoló diákokra, közülök öt főt választott ki Áldozó Tamás. Leimeiszter Ábel (Szent István Római Katolikus Általános Iskola), Winhoffer Júlia (Szent István Római Katolikus Általános Iskola), Bóka Viktória (Pápai Petőfi Sándor Gimnázium), Nagy Eszter (Türr István Gimnázium és Kollégium), valamint Horváth Csanád (Türr István Gimnázium és Kollégium) érdemelte ki a Jó tanuló és jó sportoló címet.

Hagyományosan decemberben szokták megtartani Pápán a jutalmak átadását, ezt a polgármester módosította tavaly olyan módon, hogy a kiváló tanulmányi és sporteredményeket felmutató fiatalokat év végén külön elismerésben részesíti, a jó tanuló diákokat a tanév végén jutalmazza a város, a kiemelkedő sportteljesítményt nyújtókat pedig év végén köszönti az önkormányzat.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 03. 11:33, szombat | Helyi

Elgázolt egy embert a vonat Ménfőcsanak és Győrszemere között

Győr és Győrszemere állomások között pótlóbusz szállítja az utasokat.

2022. December 02. 17:19, péntek | Helyi

Két autó ütközött a Wesselényi utcában, az egyik felborult

A baleset a Wesselényi és a Képző utca kereszteződésében történt ma délután.

2022. December 01. 11:47, csütörtök | Helyi

Már aszfaltozzák a sétányokat és a Szalmavári utcát

Jelentős beruházás ér véget hamarosan, ami az Ady és a Tapolca sétányokat, valamint a Szalmavári utcát is érinti, a környéken lakók legnagyobb örömére.

2022. December 01. 08:32, csütörtök | Helyi

Advent idején is legyen óvatos az online vásárlásokkor!

Annak érdekében, hogy a karácsonyi készülődést ne árnyékolják be az internetes vásárlásokhoz köthető online csalások, kérjük, fogadja meg a rendőrség tanácsait!