Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Február 07. 17:04, kedd | PR

Digitális fotókidolgozás a Sooters-nél

Digitális fotókidolgozás a Sooters-nél

Mindenki számára fontos, hogy előhívott fényképei évek múlva gazdag, élénk színűek és tartósak maradjanak.

Mindenki számára fontos, hogy előhívott fényképei évek múlva gazdag, élénk színűek és tartósak maradjanak.

A Sooters-nél prémium nyomási technológiával és csúcsminőségű fotópapírral dolgozunk, így a képek kizárólag minőségi kidolgozásban részesülnek. Fontosnak tartjuk azokat a szempontokat, amik alapján a fényképek élethűek és tartósak maradnak, hiszen a képek életünk legfontosabb pillanatait őrzik meg.
A képkorrekció során több javítási fázison megy keresztül a kép: javítjuk a színeket, a fehéregyensúlyt, beállítjuk a megfelelő méretarányt, a megfelelő élességet, természetesebbé tesszük a bőrszíneket, ahol szükséges, világosítunk, hogy a képek élethűbbek legyenek. A kidolgozási szolgáltatáshoz adott képkorrekció ingyenes. Hogy fényképeiben évek múlva is gyönyörködhess, ezek a lépések elengedhetetlenek, így a kollegák ezeket a lépéseket egyesével végzik el és javítják a hibákat. Figyelünk a kép méretarányaira is, így nem fordulhat elő, hogy a kidolgozás során a képek egyes részei lemaradjanak. A megrendelt képek méretarányát megfelelően beigazítjuk, így a lényeges részek semmiképpen sem maradnak le a megrendelt képekről. Fontos kiemelni, hogy nem automata gépek végzik a javításokat és korrekciót, így olyan extra szolgáltatást is kérhetsz, mint például a vörösszem-korrekció, aminek díjáról a megrendeléskor kell érdeklődni.
Háromféle fotópapír közül választhatsz, a képek kidolgozásához a kiváló minőségű Fuji fotópapírt használjuk. A Prémium Fuji Cristal Archive 210 grammos papír túlszárnyalva az otthon nyomtatott fényképek minőségét, így a színek élethűek maradnak, a képek év múlva sem sárgulnak be, színeződnek el. Az Extra Fuji Supreme fotópapírral 270 grammos, még élénkebb, szélesebb színtartomány érhető el, a fekete és fehér árnyalatok is tökéletesen mutatnak a képeken, nem is beszélve arról, hogy a kép stabilitása is megfelelő minőségű lesz. A különleges gyöngyházfényű Pearl Papír, amelyet a Fuji a digitális felvételekhez fejlesztett, csillogását a felületébe ágyazott gyöngyház kristályok segítségével éri el. Tökéletes színhűség és leheletnyi csillogás érhető el vele, az eredmény pedig megbízható.
Amennyiben nem vagy megelégedve a szolgáltatással, 100% garanciát vállalunk, így a Sooters fotóelőhívást kockázat nélkül kipróbálhatod. Az első olyan képkidolgozó cég, amely pénzvisszafizetési garanciát vállal termékeire és szolgáltatásaira. Kizárólag csúcsminőségű, márkás fotópapírra dolgozunk, prémium nyomtatási technológiával. Képeidért csak akkor kell fizetned, ha elégedett vagy a kapott minőséggel. A képkidolgozási folyamatot meggyorsítja, hogy képeidet könnyedén online is feltöltheted a honlapra, így egyúttal a rendelésed is leadásra kerül. S.o.s. három órás szolgáltatásunk keretén belül pedig 3 óra 30% felárért cserébe megrendelheted a képeket, így még aznap értük mehetsz az üzletbe, ha az utolsó pillanatra hagytad a meglepetés beszerzését. Válaszd a Sooters-t, ha mindenkor megbízható, tartós, és minőségi fotókidolgozásra van szükséged!

Címkék: sooters

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.

2024. Április 09. 11:23, kedd | PR

A mobil kaszinó appok térnyerése Magyarországon: Kényelem, elérhetőség és biztonság

Az elmúlt években Magyarországon is egyre népszerűbbé váltak a mobil szerencsejáték-alkalmazások.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.