Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2012. Április 19. 07:23, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / RedLemon

Debreczeni Zita ismét a szexi oldalát mutatta

Debreczeni Zita ismét a szexi oldalát mutatta

Bódi Sylvi, Dukai Regina, Debreczeni Zita, Zimány Linda és Horváth Éva új kollekciójuk divatfotózásán az idei nyár legdögösebb újdonságaiban pózolt.

Az öt lány közül Debreczeni Zita rukkolt elő a legexkluzívabb összeállítással. Ruháira a letisztult, légies vonalvezetés jellemző, amely a könnyed és finoman áttetsző anyagoknak köszönhetően nagyszerűen kihangsúlyozza viselőjük nőiességét.

Dukai Regina továbbra is követi a sportos, könnyed vonalat. Ám idén nyárra a klasszikus LOVE sorozatának darabjai mellé néhány rendhagyó modellt is megálmodott.

- Mindenképpen szerettem volna továbbvinni a szívemhez oly közel álló LOVE vonalat, ám egy kicsit csajosabb, dögösebb stílusban. Így a kreációkhoz olyan anyagokat is felhasználtunk, hogy egyes ruhák akár egy forró nyári koktélpartin is nyugodt szívvel bevethetőek - árulta el Regina.

Zimány Linda a színek kiválasztásánál bizonyult a legmerészebbnek. Extravagáns neon kreációit ferde szabásvonalakkal tette még feltűnőbbé. Bódi Sylvi pedig a jól bevált, szexi csipkedarabokat gondolta újra, a tavaszhoz illő nude színekben.

Horváth Éva kollekciójában továbbra is visszaköszönnek az állatmintás és nagyvirágos variációk, ugyanakkor megtalálhatóak benne letisztult, pasztellszínű darabok is.

RedLemon / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.