Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Március 09. 16:04, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Csütörtökön nyit az új benzinkút

Csütörtökön nyit az új benzinkút

Rengeteg akcióval, ajándékokkal és sok meglepetéssel várja első vásárlóit az új üzemanyagkút a Celli úton. A nyitás alkalmából 300 Ft alatt lesz a benzin és a gázolaj ára is!

Az ünnepélyes megnyitóra csütörtökön reggel 9 órakor kerül sor, ezt követően, nagyjából negyed 10-től tankolhatjuk tele autóinkat. Nem is akármennyiért, a nyitás alkalmából ugyanis, március 10-én, csütörtökön 299 Ft lesz mind az adalékolt 95-ös benzin, mind pedig a szintén adalékolt gázolaj literenkénti ára! Ezek az árak kizárólag a nyitás napján érvényesek.

Hatalmas várakozás tapasztalható a városban azóta, mióta portálunkon megjelent a hír, hogy új töltőállomás nyílik a Celli úton. Azoknak sem kell csüggedniük, akik a nyitási akciókról lemaradnak, hiszen az új töltőállomáson az átlagárnál 10-15 forinttal olcsóbban lehet majd tankolni, akciós időszakokon kívül is.
Az üzemanyagok minősége minden szabvány szerinti követelményt kielégít, azokat égésjavító és teljesítménynövelő adalékkal látják el. A Diesel adalékkal ellátott üzemanyagoknál megnövekedett cetánszám jellemző, aminek eredményeként rövidebb a gyújtáskésleltetés, ezáltal tökéletesebb lesz az égés, egyenletesebben jár a motor és csökken a károsanyag kibocsátás. Meghosszabbítja a motor élettartamát és jobb teljesítményt idéz elő. De az új töltőállomáson lesz lehetőség a legkorszerűbb, EURO V-VI-os motorok emissziós értékének beállításához szükséges, úgynevezett AD Blue adalék tankolására is – tudtuk meg az új benzinkutat nyitó Concordia Trans Kft. ügyvezetőjétől.
Lencse Zsolt hozzátette, a nyitás alkalmából számos akciót is szerveznek, minden vásárlónak apró ajándéktárgyakkal, csokoládéval, kávéval kedveskednek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék