Városlista
2021. november 27, szombat - Virgil

Hírek

2021. Október 27. 09:34, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Csütörtökön katasztrófavédelmi gyakorlat lesz a Húsgyárnál!

Csütörtökön katasztrófavédelmi gyakorlat lesz a Húsgyárnál!

A Kisfaludy, a Hunyadi, az Árpád, a Táncsics, a Bezerédi, a Tapolca és a Lehel utcában megnövekedett tűzoltó, katasztrófavédelmi, rendőr és mentő gépjárműforgalomra, rövid idejű forgalomkorlátozásra, terelésre kell számítani.

Október 28-án, csütörtökön várhatóan 15 és 17 óra között katasztrófavédelmi gyakorlatot tartanak Pápán. A gyakorlat során riasztási és tájékoztatási feladatokat gyakorolnak a katasztrófavédelem szakemberei. A gyakorlat időtartama alatt a Kisfaludy, a Hunyadi, az Árpád, a Táncsics, a Bezerédi, a Tapolca és a Lehel utcában megnövekedett tűzoltó, katasztrófavédelmi, rendőr és mentő gépjárműforgalomra, rövid idejű forgalomkorlátozásra, esetleg terelésre kell számítani.

A lakosságnak a gyakorlat idején semmilyen tennivalója nincs. A katasztrófavédelem a lakosság türelmét és megértését kéri a gyakorlat során okozott, a nyugalmat megzavaró hanghatásokért. „Mindezt az Önök érdekében, az Önök biztonságáért tesszük.” – írja a Katasztrófavédelem.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 26. 10:15, péntek | Helyi

Rekord mennyiségű felajánlás a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi adománygyűjtő akciójában

Pápán is nagyon sikeres volt az akció, az elmúlt hétvégén 1335 kg tartós élelmiszert gyűjtöttek össze az önkéntesek.

2021. November 26. 10:11, péntek | Helyi

»A földet is sugárok érlelik, de / Ezek nem nap sugárai, hanem / Az embereknek lelkei.« (Petőfi Sándor)

Jövőre, 2022-ben lesz Kossuth Lajos születésének 220. évfordulója, 2023-ban pedig Petőfi Sándor világra jöttének 200. bicentenáriuma.

2021. November 26. 09:50, péntek | Helyi

Speedet és kannabiszt fogyasztott

A Pápai Járási Ügyészség kábítószer birtoklásának vétségével vádolja azt a 33 éves férfit, aki az egyik Pápa környéki faluban kábítószert fogyasztott, illetve fogyasztás céljából csekély mennyiségű kábítószert tartott mag