Városlista
2022. december 7, szerda - Ambrus

Hírek

2012. Február 04. 08:07, szombat | Bulvár
Forrás: Stop.hu

Csézy nem tud szabadulni volt párja emlékétől

Csézy nem tud szabadulni volt párja emlékétől

Először lépett színpadra volt szerelme halála után Csézy.

Az énekesnő a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén elárulta: nem tud szabadulni egykori párja emlékétől, s ő maga sem tudja, hogyan élte túl a tragédiát.

Üres stúdióban, vagyis közönség nélkül beszélgetett Hajdú Péterrel Csézy, aki a Frizbi felvételén lépett először színpadra egykori szerelme halála óta. Az énekesnő volt szerelme komoly anyagi problémákkal küzdött, s emellett egyesek szerint Csézy elköltözése is szerepet játszott öngyilkosságában.

Az énekesnő elmondta: soha nem fog szabadulni Laci emlékétől, akivel együtt indították el karrierjét, így bármilyen fellépésről is legyen szó, a férfi mindig eszébe fog jutni.
- Nem vagyok túl rajta. Ez nem olyan, hogy az ember elveszíti a nagymamáját, vagy a nagyapját, akit nagyon szeret. Ez egy olyan hirtelen és tragikus kilépés az életből, amit nehéz feldolgozni. Sokáig hibáztattam magam, de inkább kérdéseket teszek fel: mit lehetett volna tenni? Mit lehetett volna másképp csinálni? Úgy érzem, hogy mindent megtettem érte... - mondta Csézy, aki a mai napig nem tudja elfogadni, hogy egykori párja eldobta életét.

Az énekesnő szerint Lacinak küzdenie kellett volna, hiszen korábban neki is ő adott erőt és hitet, ezért nem akarta elhinni, hogy feladta.

- Ha az első három hétre visszagondolok, akkor nem tudom, hogy hogy éltem túl. Hogy adhatta fel? Nem hittem el - emlékezett vissza a tragédia napjára Csézy.

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.