Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Február 04. 08:07, szombat | Bulvár
Forrás: Stop.hu

Csézy nem tud szabadulni volt párja emlékétől

Csézy nem tud szabadulni volt párja emlékétől

Először lépett színpadra volt szerelme halála után Csézy.

Az énekesnő a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén elárulta: nem tud szabadulni egykori párja emlékétől, s ő maga sem tudja, hogyan élte túl a tragédiát.

Üres stúdióban, vagyis közönség nélkül beszélgetett Hajdú Péterrel Csézy, aki a Frizbi felvételén lépett először színpadra egykori szerelme halála óta. Az énekesnő volt szerelme komoly anyagi problémákkal küzdött, s emellett egyesek szerint Csézy elköltözése is szerepet játszott öngyilkosságában.

Az énekesnő elmondta: soha nem fog szabadulni Laci emlékétől, akivel együtt indították el karrierjét, így bármilyen fellépésről is legyen szó, a férfi mindig eszébe fog jutni.
- Nem vagyok túl rajta. Ez nem olyan, hogy az ember elveszíti a nagymamáját, vagy a nagyapját, akit nagyon szeret. Ez egy olyan hirtelen és tragikus kilépés az életből, amit nehéz feldolgozni. Sokáig hibáztattam magam, de inkább kérdéseket teszek fel: mit lehetett volna tenni? Mit lehetett volna másképp csinálni? Úgy érzem, hogy mindent megtettem érte... - mondta Csézy, aki a mai napig nem tudja elfogadni, hogy egykori párja eldobta életét.

Az énekesnő szerint Lacinak küzdenie kellett volna, hiszen korábban neki is ő adott erőt és hitet, ezért nem akarta elhinni, hogy feladta.

- Ha az első három hétre visszagondolok, akkor nem tudom, hogy hogy éltem túl. Hogy adhatta fel? Nem hittem el - emlékezett vissza a tragédia napjára Csézy.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.