Városlista
2021. augusztus 3, kedd - Hermina

Hírek

2015. Május 26. 15:13, kedd | Helyi
Forrás: Pápai Rk., Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Családi házba törtek be

Családi házba törtek be

Vádemelési javaslattal zárult le az ellen a három Vas megyei férfi ellen folytatott nyomozás, akik a megalapozott gyanú szerint egy Pápa-Kéttornyúlakon levő családi házba törtek be.

A nyomozás adatai szerint a 37 éves H. László csepregi, a 45 éves V. Tibor kőszegi és a 35 éves L. Nándor büki lakosok 2015. január 15-én 5 óra 30 perc körül gépkocsival érkeztek Pápa-Kéttornyúlakra. A háziak távozása után – a lakással összeköttetésben álló melléképület ajtóit berúgva – bejutottak a családi házba, ahol készpénz és vagyontárgyak után kutattak. Az ingatlanból végül néhány euróval és három karórával távoztak. A nyomozók néhány nap múlva már gyanúsítottként hallgatták ki a három férfit, akik kihallgatásukkor elmondták, hogy a házat előzetesen kiszemelték és felmérték az ott élők szokásait.
A gyanúsítottak ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte. Az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg a Pápai Járási Ügyészségnek.

A fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 03. 11:54, kedd | Helyi

Új mentőautót kapott a Pápai Mentőállomás

Folyamatosak az új mentőgépkocsi beszerzések az országban, 2010 óta a felére csökkent a mentőautók átlagéletkora.

2021. Augusztus 03. 11:02, kedd | Helyi

Zene – Tánc – Bor – Somló… Somló Fesztivál 2021

2021. Augusztus 03. 08:08, kedd | Helyi

Néma segélykiáltás

A magyar köztudatba a rendőrség egy olyan, nemzetközi porondon feltűnt segítségkérő jelzést vezet be, amellyel a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek akár némán is jelezni tudják, hogy veszélyben vannak.

2021. Augusztus 02. 16:39, hétfő | Helyi

Így néz ki most a megújuló Várkert!

Legutóbb április végén jártunk a Zöld Város Projekt keretében teljes körűen megújuló Várkertben és Erzsébet ligetben.