Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2022. December 28. 19:15, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Csaknem 150 helyi sportoló kapott elismerést

Csaknem 150 helyi sportoló kapott elismerést

A pápai önkormányzat minden évben díjazza azokat a sportolókat, akik az adott évben eredményes sportteljesítményükkel mutatnak példát.

Gyimóti Anna, a Pápai Légtorna SE sportolója mutatta be a Pápai Sportcenctrumban megtartott rendezvényen világbajnoki produkcióját, majd pedig dr. Kovács Zoltán köszönöntötte az egybegyűlteket.

Az országgyűlési képviselő az akaraterő jelentőségéről beszélt, hiszen az eredményes sportoláshoz - a tehetség mellett - ez elengedhetetlen, és aki sportolóként megállja a helyét, az az életben is könnyebben boldogul. Kovács Zoltán szerint sportolóink jó példát is mutatnak társaiknak. A képviselő további sikeres szereplést kívánt a megjelent sportolóknak, felkészítőiknek pedig jó munkát.

Ezt követően került sor a közel 150 sportoló díjazására, kiemelt elismerést Gelencsér Róbert szervátültetett atléta, Klausz Kristóf rallyversenyző, Burján Ernőné triatlon versenyző, Györkös Virág atléta, triatlon versenyző, Mógor Péter hegymászó, valamint Ferenczi Balázs kerékpárversenyző vehetett át.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.