Városlista
2021. augusztus 3, kedd - Hermina

Hírek

2017. Október 17. 07:12, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

Csákánnyal tört be

Csákánnyal tört be

A hatvani rendőrök három órán belül elfogták az ecsédi férfit.

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást egy 20 éves ecsédi lakos ellen, aki október 14-én délelőtt bement egy helyi családi ház udvarára és egy csákánnyal megpróbált bejutni a lakásba, de mivel ez nem sikerült, ezért a melléképület ajtaját feszítette le és onnan fűnyírót, gázpalackot és kábeleket tulajdonított el.

A rendőrök nyomkövető kutya segítségével három órán belül elfogták a településen a cselekmény elkövetésével gyanúsítható P. Mátyást, akit előállítottak a rendőrkapitányságra és őrizetbe vétele mellett kihallgattak. A férfi beismerő vallomást tett.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 02. 08:57, hétfő | Kék hírek

Négyszáz határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

Négyszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és a katonák péntek reggeltől hétfő reggelig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2021. Július 30. 12:14, péntek | Kék hírek

Agyonütöttek egy felsőmocsoládi férfit

Halált okozó testi sértés miatt őrizetbe vettek egy 20 éves felsőmocsoládi férfit, aki kedden agyonütött egy 69 éves helyi lakost - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

2021. Július 23. 10:50, péntek | Kék hírek

Két városban is felfegyverkezve garázdálkodtak

A Bonyhádi és a Szekszárdi Rendőrkapitányság is büntetőeljárást indított.

2021. Július 22. 16:10, csütörtök | Kék hírek

Erőszakkal ejtette teherbe 11 éves nevelt lányát

Vádat emelt a Heves Megyei Főügyészség egy 11 éves nevelt lányát erőszakkal teherbe ejtő férfi és élettársa, a gyerek anyja ellen - közölte a megyei főügyész csütörtökön az MTI-vel.