Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2012. Május 20. 07:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Búfelejtés Katy Perry módra: egymillió dolláros lakásfelújítás

Búfelejtés Katy Perry módra: egymillió dolláros lakásfelújítás

Katy Perry átalakíttatja a házát, hogy semmi ne emlékeztesse a férjére.

Russell Brand nemrég állítólag megbánta, hogy elindította a válóperét, és könyörgő levelet írt Katy Perrynek, hogy kezdjék újra a kapcsolatukat. A jelek szerint azonban az énekesnő nem szeretne már semmit a humoristától, közeli barátai ugyanis azt mondják, hogy egymillió dollárt költött arra, hogy a házából eltüntesse volt férje minden emlékét.

"Elege lett belőle, hogy mindig minden Russellre emlékezteti - árulta el az énekesnő egyik ismerőse. - Együtt vették a házat, és együtt is rendezték be, ezért Katy úgy határozott, hogy teljesen átalakíttatja. Gondolkozott azon is, hogy eladja, de túlságosan ragaszkodik hozzá, ezért végül inkább a felújítás mellett döntött."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.