Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Június 24. 07:58, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Bravúros döntetlen Németországban, mégis a mieink sírtak a végén

Bravúros döntetlen Németországban, mégis a mieink sírtak a végén

Óriási küzdöttek a magyar válogatott tagjai Münchenben, kétszer is vezettünk a végső győzelemre is esélyen Németország otthonában, végül a bravúros döntetlen nem volt elég a továbbjutáshoz.

A Francia - Portugál meccsen is a magyar szurkolóktól volt hangos a Puskás Aréna, a gólok után szinte felrobbant a stadion!

A magyar válogatott hiába vezetett kétszer is, végül 2-2-es döntetlent játszott a német csapat vendégeként Münchenben a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének szerdai zárásán, így negyedikként zárt a csoportjában, és kiesett.

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese a 11. percben Szalai Ádám gyönyörű fejes góljával szerzett vezetést, majd a németek a 66. percben egyenlítettek Kai Havertz révén, de örömük nem tartott sokáig, mivel Schäfer András azonnal válaszolt. A hazai csapat Leon Goretzka 84. percben szerzett találatával jutott tovább és foszlatta szét a magyar álmokat.

A magyar csapat két pontjával a világbajnok és csoportgyőztes franciák, a második németek, illetve a címvédőként harmadik helyen továbbjutó portugálok mögött zárt a négyesében, miután a francia és a portugál gárda 2-2-es döntetlent játszott egymással a Puskás Arénában.

A franciákra Svájc, a németekre Anglia, a portugálokra pedig Belgium vár a nyolcaddöntőben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére