Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2011. Június 11. 21:25, szombat | Helyi

Bravúr hazai pályán, megvan az ezüst!

Bravúr hazai pályán, megvan az ezüst!

Az NB3-as bajnokság utolsó fordulójában, emberhátrányban tartotta otthon mind a három pontot a Lombard Pápa második csapata, a nagy rivális Haladás II ellen. A folytatáshoz kattintson a címre!

Számos sérült, fáradt játékosok, kiváló kapusteljesítmény, hatalmas küzdelem. Röviden ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni az NB3-ban vitézkedő pápai fiatalok utolsó meccsét a szezonban. Mint tudjuk, az ezüstérem volt a tét szombaton, a feljutás esélye már korábban elveszett. Mindenki nehéz mérkőzést várt a Haladás II ellen.

Végig nagy küzdelem folyt a pályán, látszott, a csapatok mindent megtesznek a győzelemért. Voltak helyzetek itt is - ott is. Szükség volt Hajtogató kapus bravúrjaira is, aki a második félidőben többek között tizenegyest is hárított. A tizenhatoson belül elkövetett szabálytalanság piros lapot ért, miután a hazaiak emberhátrányban voltak kénytelenek lejátszani az utolsó 25 percet. Ennek ellenére nem álltak be védekezni a pápai fiatalok, aminek meg is lett az eredménye. A 76. percben egy jobb oldali beadást Csepregi bólintott a szombathelyiek hálójába. Az utolsó negyed órában sikerült megőrizni a vezetést, ezzel a győzelemmel az NB3 Bakony csoportjának ezüstérmese a Lombard Pápa II lett!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 12. 17:09, péntek | Helyi

»Politikai kultúraváltásra van szükség Pápán« - Bemutatta csapatát Grőber Attila

A Közösen Pápáért Egyesület, az Élhető és Gyarapodó Városért Egyesület, illetve az ellenzéki pártok támogatásával induló jelöltek legfontosabb célkitűzése, hogy megváltoztassák a helyi politikai kultúrát.

2024. Április 12. 13:48, péntek | Helyi

A kínai üzletek számíthatnak NAV ellenőrzésre Pápán

2024. Április 11. 08:01, csütörtök | Helyi

Lovas rendőrök is bemutatkoztak a Pápai Rendőrkapitányság nyílt napján - Videó

Elsősorban a pályaválasztás előtt álló fiatalokat várták az egyenruhások, hogy a rendőri hivatás szépségeit mutassák be nekik.

2024. Április 10. 13:20, szerda | Helyi

Hetvenhárom lakástűz volt az első negyedévben a vármegyében

2024 első negyedévében országosan összesen 1939 alkalommal riasztották égő lakóépülethez a tűzoltókat. Veszprém vármegyében 73 alkalommal történt tűzeset otthon jellegű létesítményben.