Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2015. December 03. 15:19, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Boltokból loptak

Boltokból loptak

Pápai és más dunántúli városok üzleteiből lopott a megalapozott gyanú szerint öt pápai férfi és négy nő. A rendőrök előállították őket.

Összehangolt bűnügyi akció keretében2015. december 2-án hajnalbankilenc személyt állították elő a Pápai Rendőrkapitányságra. A 64 éves R.J., az 56 éves N.A., a 48 éves N.G., a 35 éves H.Zs., a 24 éves L. Sz., a 19 éves H.V., a 18 éves B.B. és két fiatalkorú társuk megalapozottan gyanúsíthatóazzal, hogy 2015. szeptember 26. és2015. november 30. közöttpápai, szombathelyi, büki és győri áruházakat kerestek fel, ahonnan többek között élelmiszereket, ruházati termékeket, cipőket, valamintszeszesitalokat próbáltak meg eltulajdonítani több százezer forint értékben. A gyanúsítottak jellemzően egy bevásárlókocsit telepakoltak áruval, majd rávették N.A.-t, N.G-t vagy R.J.-t, hogy tolja ki a kocsit az üzletből, míg ők eltereltékaz ott dolgozók figyelmét. Amennyiben a biztonsági őr tetten érte őket, a kocsit toló személyt magára hagyták és a többiek elfutottak. A nyomozás során arra is fény derült, hogy H.V. a közelmúltban részt vett egypápai garázs feltörésében, ahonnan egy fűnyíró traktort tulajdonítottak el. A traktort a helyszínre kiérkező rendőrök a közelben megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosnak.

A kilenc gyanúsított közül N.G., N.A és R.J. szabadlábon védekezhet, míg hat társukatőrizetbe vették a rendőrök. Ellenük bűnszövetségben elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.