Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2022. Július 05. 13:17, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Bódultan vezetett a sofőr, a rendőrök elfogták

Bódultan vezetett a sofőr, a rendőrök elfogták

A Pápai Rendőrkapitányság eljárást indított a 34 éves Győr-Moson-Sopron megyei férfi ellen.

A járőrök 2022. július 4-én délután Pápán megállítottak egy személygépkocsival közlekedő sofőrt, aki az intézkedést megelőzően bizonytalanul vezette a járművét, még az útpadkára is letért. A 34 éves Győr-Moson Sopron megyei kistelepülésen élő férfit a rendőrök egy órával korábban már igazoltatták a városban, akkor utasként tartózkodott a barátnője által vezetett gépkocsiban és szemmel láthatóan bódult állapotban volt. A férfi úgy nyilatkozott, hogy jelentős mennyiségű nyugtatót vett be aznap. A sofőrt ezután további mintavétel céljából előállították a helyi egészségügyi intézménybe. Ellene járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 13:42, hétfő | Helyi

156 gyorshajtót szűrtek ki a rendőrök megyénkben a razzia során

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022. augusztus 8-14. között Speed elnevezéssel hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozott.

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

2022. Augusztus 11. 19:22, csütörtök | Helyi

Újabb csőtörés a Vásár utcában

A 300-as főnyomócső tört el ismét, a víztorony kiürült, így rövid ideig akadozhat a vízszolgáltatás a város egyes pontjain.