Városlista
2022. december 3, szombat - Ferenc

Hírek

2012. Március 28. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Bódi Margóék az életükért imádkoztak Thaiföldön

Bódi Margóék az életükért imádkoztak Thaiföldön

Bódi Guszti és Margó csodálatos napokat töltött el Thaiföldön, ám egy szigetlátogatás során olyan viharba keveredtek, amit korábban csak katasztrófafilmekben láttak.

- Egy picike lélekvesztőt béreltünk Gusztival. Odafelé még semmi sem utalt a ránk váró viharra, de két órával a megbeszélt időpont előtt már tudtuk, hogy a hajó nem tud majd visszatérni értünk - kezdte Margó, aki még most is borzong, ha visszagondol a történtekre.

- Egyik pillanatban még sütött a nap, a másikban pedig szinte éjszakai sötétségbe borult a látóhatár. Tomboló szél támadt és leszakadt az ég. Mindenki menekült a partról, amerre látott. Egy fóliából és ágakból összetákolt viskóba húzódtunk, de a több méteres hullámok azt is elérték. Végül egy óra múlva kezdett csitulni az ítéletidő, és két óra késéssel visszatért a hajónk is, hogy visszavigyen minket. A vízen azonban továbbra is embertelen körülmények voltak, a hatalmas hullámok össze-vissza dobálták a kis hajót. Végig rettegtem, hiszen rossz úszó vagyok, és azt hittem, hogy a hatalmas hullámok felborítják a kis alkalmatosságot - mesélte kalandjukat az énekesnő, akit csak ezután ért az igazi sokk.

- Húsz kilométerre a parttól láttam, hogy a csónak vezetője egyre idegesebb, míg végül leállt a motor, mert elfogyott az üzemanyag. Azt hittem, eljött a vég! A "kapitány" izgatott telefonálgatásba kezdett, végül egy másik hajó hozott egy flakon benzint. Amikor kiértünk a partra, mindketten megcsókoltuk az anyaföldet, és megfogadtuk, hogy több hasonló túrát nem teszünk a jövőben - osztotta meg az Új Ásszal megrázó élményét Bódi Margó.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.