Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2012. Március 28. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Bódi Margóék az életükért imádkoztak Thaiföldön

Bódi Margóék az életükért imádkoztak Thaiföldön

Bódi Guszti és Margó csodálatos napokat töltött el Thaiföldön, ám egy szigetlátogatás során olyan viharba keveredtek, amit korábban csak katasztrófafilmekben láttak.

- Egy picike lélekvesztőt béreltünk Gusztival. Odafelé még semmi sem utalt a ránk váró viharra, de két órával a megbeszélt időpont előtt már tudtuk, hogy a hajó nem tud majd visszatérni értünk - kezdte Margó, aki még most is borzong, ha visszagondol a történtekre.

- Egyik pillanatban még sütött a nap, a másikban pedig szinte éjszakai sötétségbe borult a látóhatár. Tomboló szél támadt és leszakadt az ég. Mindenki menekült a partról, amerre látott. Egy fóliából és ágakból összetákolt viskóba húzódtunk, de a több méteres hullámok azt is elérték. Végül egy óra múlva kezdett csitulni az ítéletidő, és két óra késéssel visszatért a hajónk is, hogy visszavigyen minket. A vízen azonban továbbra is embertelen körülmények voltak, a hatalmas hullámok össze-vissza dobálták a kis hajót. Végig rettegtem, hiszen rossz úszó vagyok, és azt hittem, hogy a hatalmas hullámok felborítják a kis alkalmatosságot - mesélte kalandjukat az énekesnő, akit csak ezután ért az igazi sokk.

- Húsz kilométerre a parttól láttam, hogy a csónak vezetője egyre idegesebb, míg végül leállt a motor, mert elfogyott az üzemanyag. Azt hittem, eljött a vég! A "kapitány" izgatott telefonálgatásba kezdett, végül egy másik hajó hozott egy flakon benzint. Amikor kiértünk a partra, mindketten megcsókoltuk az anyaföldet, és megfogadtuk, hogy több hasonló túrát nem teszünk a jövőben - osztotta meg az Új Ásszal megrázó élményét Bódi Margó.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.