Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2012. Május 10. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Kiskegyed

Bochkor Gábor családostul költözik Németországba

Bochkor Gábor családostul költözik Németországba

Bochkor Gábornak irigylésre méltó gyermekkora volt Németországban. Édesapja újságíró volt, akit Bonnba szólított a munkája.

A népszerű rádiós nehezen élte meg, amikor hazaköltöztek a nyolcvanas évek elején, ezért érettségi után a berlini Humboldt Egyetemre jelentkezett. Kislányának is hasonló jövőt tervez.

- Szeretném a kislányomnak, Nórinak is megadni mindazt, ami nekem jutott. Rendkívül vagány kiscsaj, neki is nagyon jót tenne, ha néhány évet ott tölthetne, nyelvet tanulhatna és megismerhetne egy másik kultúrát. Szeretném ezt biztosítani neki, ezért úgy gondolom, ha tini lesz, néhány évet újra kinn fogunk élni Németországban - árulta el a Kiskegyednek Bochkor Gábor, aki hamarosan az első lépéseket is megteszi az ügy érdekében. Párjával, Várkonyi Andreával elhatározták, hogy Nórit két tannyelvű iskolába íratják majd be.

Kiskegyed / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.