Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. December 15. 09:32, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu - Pápai Rk.

Biztonságban a piacon

Biztonságban a piacon

A pápai rendőrök a helyi piacon hívták fel a vásárlók figyelmét az adventi időszakban előforduló vagyon elleni bűncselekmények megelőzésére.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2016. december 13-án délelőtt a zseblopások és alkalmi lopások áldozattá válásának megelőzési lehetőségeiről tájékoztatták a keddi piac látogatóit.Felhívták a figyelmüket arra, hogy pénztárcájukat lehetőség szerint ruházatuk belső zsebeiben tartsák, és azokat a vásárlások alkalmával ne tegyék le a bevásárló pultra. Kiemelték továbbá, hogy a kézitáskájukatszorosan tartsák testközelben és egyéb csomagjaikra is fokozottan ügyeljenek. A szóbeli tanácsok mellett a rendőrökprevenciós tanácsokat tartalmazó kiadványokat isadtak a megszólítottaknak.

A járőrök a gépkocsi feltörések megelőzése érdekében a piac környékén várakozó autók szélvédőjén „Ne hagyjon értéket a gépkocsijában!” feliratú bűnmegelőzési kiadványt helyeztek el.

Címkék: piac, rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.