Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Október 26. 09:34, szerda | Helyi
Forrás: NSO.hu

Bíró Péter: Muszáj volt lépnem

Bíró Péter: Muszáj volt lépnem

Ma délután Bajára látogat a Lombard.

„Nem tudtam tovább várni, egyszerűen muszáj volt lépnem – mondta Bíró Péter. – Számomra egyértelművé vált, hogy Véber Gyuri nem tud úrrá lenni a gondokon, és nem képes hatni a csapatra. Három év után eljött az a pillanat, amelyet nagyon sajnálok. Véber Gyuri jó edző, és ezt most is fenntartom, ám úgy tűnik, ennyi volt ebben a történetben számára. Egy új közegben, egy másik csapatnál megint bizonyíthat. De nekem a Pápa a legfontosabb, és nem engedhetem meg magamnak, hogy ez a hullámvölgy még tovább tartson. A legutóbbi öt meccsen tizenöt pontból kettőt szereztünk, de úgy is mondhatnám, harminckilenc megszerezhető pontból tizenöt lett a miénk. Ilyenkor egy tulajdonosnak mérlegelnie kell, s lehetőleg nem az érzelmeire hallgatni. Hiszek abban, hogy új edzővel újra sikeresek leszünk, elvégre jó a keretünk, és sokkal többre vagyunk hivatottak, mint ahogy jelenleg állunk..."

Edző néhány napon belül várható, addig Kovács László irányítja a csapatot.

Ma 14 órakor az nb2-es Bajai lse vendégeként játszik a pápai csapat a Magyar Kupában.

Fotó: foci24.net

Címkék: lombard pápa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

Megnyílt a IV. Pápai Nemzetközi Történelmi Filmfesztivál

Negyedik alkalommal rendezik meg Pápán a seregszemlét, amely az első két évben nem működhetett szokványos módon a Covid járvány miatt, tavaly óta azonban számos művész személyesen vesz részt a találkozón.

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék