Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2015. November 27. 07:38, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Biciklit kaptak ajándékba az ovisok

Biciklit kaptak ajándékba az ovisok

A közlekedésbiztonság állt a középpontjában annak a foglalkozásnak, amit a Pápai Rendőrkapitányság megelőzési előadója tartott a Vajda Lakótelepi Óvodában Pápán.

Az óvoda tornatermében összegyűlt gyermekekkel Császárné Elek Veronika címzetes rendőr alezredes beszélgetett 2015. november 25-én délelőtt a gyalogos és kerékpáros közlekedésre, valamint a gépjárművek utasaira vonatkozó alapvető szabályokról. Ezt követően az intézmény vezetőjének a biztonságos közlekedésre nevelési tevékenység támogatására átadta azt a gyermekkerékpárt, amelyet a Veszprém Megyei Területi Kisebbségi Kapcsolattartási Munkacsoport anyagi támogatásával vásárolt a Pápai Rendőrkapitányság. A Veszprém Megyei Baleset-megelőzési Bizottság jóvoltából pedig kerékpáros bukósisakot, fényvisszaverő mellényt, térd- és könyökvédőt, kerékpár lámpát és prizmákat, valamint a tanulást segítő KRESZ kártyákat is kapott az óvoda. A foglalkozást a lovászpatonai Kastélykert Óvoda bábjátéka zárta, ami egy mese segítségével további fontos közlekedési szabályokat mutatott be a nézőközönségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

2022. Augusztus 11. 19:22, csütörtök | Helyi

Újabb csőtörés a Vásár utcában

A 300-as főnyomócső tört el ismét, a víztorony kiürült, így rövid ideig akadozhat a vízszolgáltatás a város egyes pontjain.

2022. Augusztus 10. 14:16, szerda | Helyi

50 helyett 127 km/h-val hajtott Ihászon a fiatal sofőr

A megengedett sebesség dupláját is túllépte a sofőr, a rendőrök intézkedés alá vonták.

2022. Augusztus 10. 09:03, szerda | Helyi

Rendőrségi toborzó iroda nyílt Pápán

A rendőrök minden hétköznap várják a rendőri hivatás, a szerződéses határvadász és az iskolaőr szolgálat iránt érdeklődőket.