Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2017. Augusztus 04. 11:49, péntek | Kék hírek
Forrás: mti

Biciklis úton mutogatta magát a férfi

Biciklis úton mutogatta magát a férfi

Szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Dombóvári Rendőrkapitányság egy 38 éves kaposszekcsői lakos ellen.

A férfi augusztus elsején, valamint másodikán 6 óra 15 perckor szeméremsértő módon mutogatta magát egy nőnek a Kaposszekcső- Dombóvár közötti kerékpárúton.

A sértett azonnal értesítette a rendőröket, akik a férfit a helyszínen elfogták, előállították majd gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Az ügyben a további eljárást - a terhelt szabadlábon hagyása mellett - a Dombóvári Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztálya folytatja le.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 15:01, hétfő | Kék hírek

Elfogták az FTC-Slovan meccsen rakétázó szlovák szurkolót

A ferencvárosi nyomozók azonosították és kihallgatták a júliusi FTC-Slovan futballmeccsen életveszélyes módon rakétázó szlovák szurkolót - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2022. Augusztus 15. 11:01, hétfő | Kék hírek

Csaknem 1900 határsértővel szemben intézkedtek a hétvégén

Péntektől vasárnapig 1878 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2022. Augusztus 14. 18:14, vasárnap | Kék hírek

Egy titkos jeladó buktatta le a betörőket

A technika, a tulajdonos és az újbudai rendőrök együttműködésének köszönhetően nem sokáig örülhetett zsákmányának a két férfi, akik egy építési telekre törtek be a fővárosban a minap.

2022. Augusztus 14. 13:05, vasárnap | Kék hírek

Motor a barlangban, légpuska az ágyneműtartóban, elkapták a tolvajt

Ceredi ingatlanba tört be a 19 éves férfi, akit a salgótarjáni rendőrök elfogtak a minap.