Városlista
2024. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2024. Március 02. 12:06, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Bezárja pápai üzletét a CCC!

Bezárja pápai üzletét a CCC!

A cipőket és kiegészítőket árusító üzletet bezárja a multinacionális vállalat.

A CCC emailben tájékoztatta az ügyfeleit arról, hogy a pápai Premium Centerben található üzletét bezája. A kirakatokon is megjelentek a feliratok, illetve a tájékoztatás, hogy jelentős mértékű akciókat tartanak, a raktárkészlet kiürítése miatt.

A CCC-t 1999-ben alapították, székhelye a lengyelországi Polkowice-ben található. A Magyarországon is jól ismert CCC cipőbolt hálózat franchise rendszerben működik, ugyanakkor az értékesítés jelentős része már az internetre tolódott át, de feltehetőleg az új 83-as út átadása sem tett jót a pápai forgalomnak, illetve az infláció miatti fogyasztás visszaesésre is lehet gondolni, mint lehetséges okra.

A CCC-t 2004 decemberében vezették be a Varsói Értéktőzsdén, a fő részvényes Dariusz Milek, aki korábban a Forbes leggazdagabb lengyelek listáján is szerepelt. Milek filozófiája a jó ár és a kedvezmény páros volt, a CCC mozaik szó is azt jelenti, hogy "az ár csodát tesz."

A kedvelt üzletlánc így Pápán nem lesz elérhető a továbbiakban.

Címkék: üzlet, bezár, ccc, cipőbolt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.

2024. Április 22. 14:00, hétfő | Helyi

A város több pontján szedték a szemetet

A Föld napja alkalmából ma a Pápai Médiacentrum felhívására szedték a város több pontján a szemetet, tegnap pedig a Közösen Pápáért Egyesület aktivistái gyűjtötték össze az eldobált hulladékot a belvárosban.