Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2011. Október 17. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Beyoncé tüntet a hasával

Beyoncé tüntet a hasával

Egy hete a fél világ azt találgatja, vajon az amerikai énekesnő tényleg terhes-e, vagy csak párnákat tömköd a ruhája alá, miközben béranya hordja ki a gyerekét?

Az egész egy ausztrál tévés szerepléssel kezdődött, amikor Beyoncé terhes pocakja furcsán behorpadt a testhezálló ruhában, miközben leült. Persze rögtön megindultak a találgatások: lehet, hogy nem is vár gyereket, csak kitömte a hasát? A rosszmájú kételkedők magyarázattal is gyorsan előálltak: a 30 éves énekesnő bizonyára félti az alakját és aggódik a terhességi csíkok miatt, ezért játssza el, hogy terhes, miközben béranya hordja ki a gyerekét.

Beyoncé a szóvivőjén keresztül kérte ki magának a feltételezéseket, ostobának és nevetségesnek titulálva az efféle találgatásokat. Az eset óta pedig igyekszik mindig olyan ruhákat hordani, amelyekben jól látszik gömbölyödő pocakja.

Persze az új képek sem nyugtatták meg a gonoszkodó kritikusokat. Ezúttal fertelmesen magas sarkú cipője került a csipkelődések középpontjába. Az amerikai lapok azt feszegették, hogyan húzhat ilyen ingatag lábbelit egy várandós nő? Hát nem fél attól, hogy elesik, és veszélyezteti a kicsit?

Érdekes, hogy az viszont egyik magazin készítőinek sem jut eszébe, mennyi stressznek tesznek ki az örökös kritizálással egy kismamát, akinek leginkább nyugalomra lenne szüksége.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.