Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Február 03. 09:44, kedd | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Betörte szomszédjai ablakát

Betörte szomszédjai ablakát

Egy korábbi nézeteltérés miatt összetűzésbe keveredett szomszédjaival az a Pápa környéki településen élő férfi, akit 2015. február 1-jén fogtak el a Pápai Rendőrkapitányság járőrei.

Egy Pápához közeli faluban élő nő 2015. február 1-jén 22 óra körül értesítette telefonon a rendőrséget arról, hogy egy falubeli ismerőse a háza előtt tör-zúz. A Pápai Rendőrkapitányság két egyenruhása – Kölkedi Tibor és Ruzsás Gergő törzsőrmesterek – rövid időn belül a helyszínre érkeztek, ahol megállapították, hogy a ház egyik ablakát betörték. A házban élők elmondták, hogy a közelben lakó 33 éves S. B. gyalogosan érkezett hozzájuk késő este, akivel az ablakon keresztül beszélgettek. Egy korábbi tartozás miatt szóváltás alakult ki köztük, ezért a háziak megkérték, hogy távozzon, és bezárták az ablakot. A férfi ezt sértésnek vette és mérgében ököllel betörte az ablaküveget, majd a mögötte levő függönyt letépte és az utcára dobta. A rendőrök S. B.-t otthonában találták meg. A férfit elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásakor a terhére rótt cselekményt elismerte. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

A fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.