Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Május 10. 09:42, péntek | Helyi
Forrás: Pápai rendőrkapitányság

Betört a házba, kávét és cukrot lopott

Betört a házba, kávét és cukrot lopott

Vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ellen a 21 éves csóti férfi ellen folytatott büntetőeljárást, aki március 1-jén éjszaka tört be egy Ugod-Franciavágáson levő lakásba.

A nyomozás kezdetben ismeretlen tettes ellen folyt, ám Fűzfa László r. törzszászlós körzeti megbízott néhány hét alatt eljutott egy csóti férfihez, aki gyanúsítotti kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. B. József elmondta, hogy március 1-jén este 10 óra körül érkezett az ugodi ingatlanhoz. A nap folyamán már kifigyelte, hogy a házigazda dolgozik, így biztosan nem tartózkodik otthon senki. A lakásba a WC ablakot befeszítve jutott be, amelynek konyhaszekrényéből 3 db negyed kilós kávét és 4 kg cukrot tulajdonított el.

A férfi ellen – különböző vagyon elleni bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – további büntetőeljárások is folyamatban vannak a Pápai Rendőrkapitányságon.

Fotó illusztráció (helyitema.hu)

Címkék: betörés, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.