Városlista
2021. augusztus 3, kedd - Hermina

Hírek

2014. Január 29. 09:05, szerda | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Betört a hangárba

Betört a hangárba

Egy Pápa környéki település külterületén álló hangárba tört be 2014. január 23-án este az a 22 éves dákai férfi, akit még a helyszínen elfogtak a Pápai Rendőrkapitányság járőrei.

A hangár tulajdonosa 2014. január 23-án este fél 9-kor értesítette a rendőrséget arról, hogy épületének riasztója jelzett. Rózsa Bálint, Németh Bálint és Király Ádám r. őrmesterek azonnal a helyszínre siettek. Az épület bejárata közelében egy nyitott csomagterű gépjárműre lettek figyelmesek, amelyben sörpadok és sörasztalok voltak. A hangár bejárati ajtaját záró lakatot lefeszítve találták.
Az épület átvizsgálásakor elfogták a még ott tartózkodó elkövetőt, aki elismerte, hogy az autóban látott két padot és két asztalt a hangárból ő hozta ki.Az egyenruhások megtalálták és lefoglalták a lakat levágásához használt fejszét, a lopott tárgyakat pedig visszaadták tulajdonosának.
A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

Fotó illusztráció (google)

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 03. 11:54, kedd | Helyi

Új mentőautót kapott a Pápai Mentőállomás

Folyamatosak az új mentőgépkocsi beszerzések az országban, 2010 óta a felére csökkent a mentőautók átlagéletkora.

2021. Augusztus 03. 11:02, kedd | Helyi

Zene – Tánc – Bor – Somló… Somló Fesztivál 2021

2021. Augusztus 03. 08:08, kedd | Helyi

Néma segélykiáltás

A magyar köztudatba a rendőrség egy olyan, nemzetközi porondon feltűnt segítségkérő jelzést vezet be, amellyel a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek akár némán is jelezni tudják, hogy veszélyben vannak.

2021. Augusztus 02. 16:39, hétfő | Helyi

Így néz ki most a megújuló Várkert!

Legutóbb április végén jártunk a Zöld Város Projekt keretében teljes körűen megújuló Várkertben és Erzsébet ligetben.