Városlista
2024. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2012. Május 19. 14:11, szombat | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Berki kalandjai a Nissannal

Berki kalandjai a Nissannal

Berki Krisztián köztudottan az autók szerelmese – és most már a saját autójáé is.

Az idei születésnapjára ugyanis a Nissan Hovány jóvoltából egy fekete Nissan Qashqai-t kapott használatra a londoni olimpiára készülő tornász, akinek jó néhány emlékezetes „kalandja” volt már az új autóval.

„Nagyon jó érzés minden reggel úgy felkelni, hogy egy ilyen szuper autó vár lent a ház előtt – mondta a Felix Promotion menedzserirodával együttműködő sportoló. – Remek járgány, szeretek vele autókázni, ezért plusz ajándék, hogy nagyon keveset fogyaszt: alig hat litert. A mai világban ez nem elhanyagolható, s megmondom őszintén engem meg is lepett. Persze kellemes volt ez a meglepetés.”

Hogy akadtak-e már kalandjai az autóval?
Hogy kipróbálta-e már milyen gyorsan lehet menni vele?
Mindkét kérdésre igen volt a válasza a londoni olimpián lólengésben favoritnak számító Berki Krisztiánnak.

„Amikor a kínai világkupára utaztunk, elég gyorsan kellett kiérni a reptérre, úgyhogy a nulláson eléggé siettem. Mit mondjak? Százharmincnál meg sem rezzent az autó, vagyis nagyon jó az útfekvése. S tudja mi az érdekes? Azt hittem, a matricának köszönhetően akár még kellemetlen szituációba is kerülhetek, de eddig csupa pozitív élmény ért – utalt arra Berki Krisztián, hogy a Nissan oldalára őt magát matricázták, méghozzá lólengés közben. – Az emberek engedékenyek az utakon, úgyhogy jó dolgom van a dugóban, gyakran átkiabálnak, mutogatnak, hogy sok sikert kívánnak, szóval tényleg, nagyon jól érzem magam az autóban.”

Fotó: Kovács-barna Károly

Felix Promotion Kft

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 07:45, kedd | Sport

A 98. percben szerzett góllal jutottak tovább az olaszok, ezzel nekünk is segítettek

A címvédő Olaszország nyolcaddöntőbe jutott a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon, mivel 1-1-es döntetlent játszott Horvátországgal hétfőn a csoportkör harmadik fordulójában, ezzel a B csoport második helyén végzett.

2024. Június 25. 06:00, kedd | Sport

Csoboth: ezerszer vagy kétezerszer visszanéztem a gólt

2024. Június 24. 16:48, hétfő | Sport

MAMS: Remek hangulat, kiváló egyéni teljesítmények a Magyar kupában!

Június 14-16. között rendezték az MBH Befektetési Bank Gyorsasági Országos Bajnokság és Magyar Kupa II. fordulóját!

2024. Június 24. 07:18, hétfő | Sport

Sallai: Barniért is küzdöttünk

A mérkőzés legjobbjának választott Sallai Roland szerint a magyar labdarúgó-válogatott a súlyos arcsérülést szenvedő Varga Barnabásért is küzdött a skótok ellen drámai küzdelemben 1-0-ra megnyert utolsó Európa-bajnoki csoportmérkőz