Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2011. Október 29. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Benyúltak Cicciolinának

Benyúltak Cicciolinának

Cicciolina ismét Magyarországon járt, s ahogy legutóbb tette, melleivel ismét okozott egy kis felfordulást a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén.

Staller Ilona ezúttal azonban nem egyedül érkezett a TV2 stúdiójába, hiszen Halloween alkalmából együtt viccelődött a nagyszájú Wonder Tracy-vel és a botrányhős Benkő Dániellel.

Már a kulisszák mögött forrósodott a hangulat, hiszen a még mindig szexisen öltözködő Cicciolina kivágott ruhájával azonnal magára vonta Benkő Dániel figyelmét. A lantművész felbátorodva nemcsak az ex-pornósztár melleit vette alaposan szemügyre, de szoknyája alá nyúlva arról is meg akart győződni, hogy Husika vajon visel-e bugyingót. Tracy nagy szája mellett, hatalmas kebleivel is büszkélkedhet, de Cicciolina bájainak ő sem tudott ellenállni: a kulisszák mögött alaposan megtapogatta a fedetlen melleket.

Már a stúdióbeszélgetés előtt céltáblává vált Hajdú Péter is, de az igazi őrület csak később, a műsorvezető asztalán bontakozott ki. Hogy mit művelt a Halloween-partin egymással Cicciolina, Tracy és Benkő Dániel, a vasárnapi adásból kiderül.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,

2022. Augusztus 04. 12:02, csütörtök | Bulvár

Magyarországon tartják a guppi tenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását

Magyarországon tartják a guppi díszhaltenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását augusztus 4-6. között, a Pakson megrendezésre kerülő versenyen mintegy 80 tenyésztőtől 200 halpár érkezett 18 országból

2022. Augusztus 04. 08:04, csütörtök | Bulvár

Elindul az Omega együttes életműsorozata

Elindítja az Omega együttes életműsorozatát a GrundRecords. A legendás zenekar felvételeinek sorát nyitó CD-ken az első, 1968-as nagylemezt megelőző időszak kislemezeit, rádiófelvételei szerepelnek.