Városlista
2022. december 3, szombat - Ferenc

Hírek

2011. Október 29. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Benyúltak Cicciolinának

Benyúltak Cicciolinának

Cicciolina ismét Magyarországon járt, s ahogy legutóbb tette, melleivel ismét okozott egy kis felfordulást a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén.

Staller Ilona ezúttal azonban nem egyedül érkezett a TV2 stúdiójába, hiszen Halloween alkalmából együtt viccelődött a nagyszájú Wonder Tracy-vel és a botrányhős Benkő Dániellel.

Már a kulisszák mögött forrósodott a hangulat, hiszen a még mindig szexisen öltözködő Cicciolina kivágott ruhájával azonnal magára vonta Benkő Dániel figyelmét. A lantművész felbátorodva nemcsak az ex-pornósztár melleit vette alaposan szemügyre, de szoknyája alá nyúlva arról is meg akart győződni, hogy Husika vajon visel-e bugyingót. Tracy nagy szája mellett, hatalmas kebleivel is büszkélkedhet, de Cicciolina bájainak ő sem tudott ellenállni: a kulisszák mögött alaposan megtapogatta a fedetlen melleket.

Már a stúdióbeszélgetés előtt céltáblává vált Hajdú Péter is, de az igazi őrület csak később, a műsorvezető asztalán bontakozott ki. Hogy mit művelt a Halloween-partin egymással Cicciolina, Tracy és Benkő Dániel, a vasárnapi adásból kiderül.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.