Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2022. Április 06. 13:08, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Bekerült az OTP Ingatlanpont országos Aranycsapatába Molnár Márk

Bekerült az OTP Ingatlanpont országos Aranycsapatába Molnár Márk

Az ország több mint 800 ingatlanközvetítője között a legjobb 30-ba került be az OTP Ingatlanpont pápai irodájának munkatársa, aki az elmúlt két és fél év során több mint 1,2 milliárd forint értékben értékesített, összesen 134 darab ingatlant.

Az elismerés értékét növeli, hogy az értékesített ingatlanok összértéke alapján alakul ki a rangsor, így olyan térségek ingatlanosai közé került be Molnár Márk, ahol jóval magasabbak az ingatlanárak, mint Pápán és környékén. Az Észak-dunántúli régióban mindössze négyen kerültek be az Aranycsapatba.

Mióta dolgozol az OTP Ingatlanpont pápai irodájában és minek köszönhető ez a siker?

2019 nyarán kerültem az OTP Ingatlanponthoz. Októberben a gyakorlatban megszerzett elméleti tudásomat kitűnő vizsgabizonyítvánnyal is alá tudtam támasztani. Azóta folyamatos képzem magam az OTP Ingatlanpont által szervezett tréningek, vagy fakultatív tanulmányaim során, annak érdekében, hogy jogi és szakmai tudásom legjavát adva képviselhessem ügyfeleink érdekeit. De fontos kiemelnem, hogy csapatban dolgozunk, így az OTP Ingatlanpontnál dolgozó munkatársaim nélkül nem tudtam volna bekerülni az Aranycsapatba.

Ez egy közös siker akkor?

Igen, egy nagyszerű csapat tagja lehetek, itt mindenki tesz a közös sikerért, segítjük, támogatjuk egymást mindenben. Nemcsak bennem, hanem az iroda többi képviselőiben is egyre többen bíznak és bízzák ránk ingatlanjukat. Egyre inkább felértékelődik a bizalom, egyáltalán nem kockázatmentes ugyanis egy ingatlan értékesítése, éppen ezért nem mindegy, hogy kire bízzák ezt a feladatot az ügyfelek. Az OTP Ingatlanpont nagyon pontosan szabályozott, jogszerű eljárás során viszi végig az ingatlan eladást, ráadásul csak akkor van fizetési kötelezettség, ha eredményesen közvetítünk vevőt az ingatlanra. Ha ez nem sikerül, akkor a megbízónak nem kell díjat fizetnie az addig nyújtott szolgáltatásainkért.

Érdekeltté vannak téve a sikeres eladásban

Így van, ez nagyon fontos. Nálunk nincs olyan, hogy munkaidő. A mottóm szerint „egy ingatlan 24 órában eladó”, és ehhez igyekszem is tartani magam. Nagyon fontos kiemelni, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtunk, gyakorlatilag a legtöbb terhet levesszük az általunk képviselt ügyfelek válláról, valamint anyagi és jogi biztonságukat is garantáljuk az adás-vétel során. Biztatok mindenkit arra, hogy ha bizonytalanok az ingatlanügyekben, keressenek meg kérdéseikkel, szívesen segítek abban az esetben is, ha nem kerül sor szerződéskötésre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.