Városlista
2022. július 3, vasárnap - Kornél

Hírek

2012. Május 19. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Orange

Bekattant a szilikon maca?

Bekattant a szilikon maca?

Pamela Anderson olyan öltáncot lejtett két férfinek is egy étteremben, hogy az embereknek tátva maradt a szájuk.

Az egykori Baywatch-sztár egy ideig békésen vacsorázgatott asztaltársaságával a Hollywood nyugati részén található Boa stakehouse-ban, majd eljött az ital és a tószt ideje...

Szemtanúk beszámolói szerint az öregedő plasztik cica előbb az egyik férfi ölébe pattanva lejtett egy szexuálisan túlfűtött táncot, majd nem sokkal később már egy másik úriember ágyékát melengette rögtönzött erotikus műsorával.

Nem tudni, mit ihatott, de ezután kézen fogott egy harmadik férfit, akit bevonszolt az étterem közepére, ahol rutinból lehozott egy kész báltermi táncot a többi vendég legnagyobb megrökönyödésére.

Orange / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.