Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Szeptember 01. 09:26, csütörtök | Sport
Forrás: Infopapa.hu, Borsonline.hu

Beismerésték: Elcsalták Lőrincz meccsét Rióban

Beismerésték: Elcsalták Lőrincz meccsét Rióban

Nem vitték el szárazon a hibát a csalók, eltiltották a nemzetközi szerepléstől a riói olimpián közreműködő birkózóbírók 80 százalékát.

A borsonline cikke szerint Nenad Lalovics, a Nemzetközi Birkózó Szövetség (UWW), szerb elnöke kemény kézzel belenyúlt a hangyabolyba, megvált az ötkarikás játékokon szerepelt bírók zömétől. Ezt Péteri Lászlótól, 2014 aranysípos magyar bírójától tudta meg a portál.

– Attól a szlovén Sztaniszlav Sernektől értesültem erről, aki a 85 kilós kötöttfogású birkózók bronzmeccsén, azaz Lőrincz Viktor találkozóján működött közre szőnyegelnökként – árulta el Péteri. – Sernek mesélte, folyamatos pressziót gyakoroltak rá, hogy Lőrincz ellen ítéljen. Erre nem volt hajlandó, mire fel a háttérből utasították, hogy mi a kötelező teendője, így végül mégis asszisztált Lőrincz vereségéhez.

Ennél is cifrább, hogy az olimpián két másik aranysípos, az amerikai Zachany Errett és a francia Regina Le Greit bejelentette, nem hajlandó több meccset vezetni, tudniillik előre megszabták nekik, hogy ki nyerjen...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

2024. Április 26. 06:41, péntek | Sport

Nem várt izgalmakat hozott a Mezőörs és az Unione csatája az Amatőr Kupa döntőjében

Az Unione FC nyerte csütörtökön a labdarúgó Amatőr Kupát.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.