Városlista
2023. június 9, péntek - Félix

Hírek

2017. Október 29. 04:00, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Bedrogozta ismerősét egy férfi, majd kifosztotta

Bedrogozta ismerősét egy férfi, majd kifosztotta

Mobiltelefont, kabátot és airsoft fegyvert lopott el a magatehetetlen sértettől egy férfi a minap, a kiskunfélegyházi rendőrök őrizetbe vették.

Egy fülöpjakabi férfi október 18-án 20 óra körül Kiskunfélegyházán találkozott ismerősével, akivel elment a lakására beszélgetni. A 23 éves házigazda ismeretlen hatóanyag tartalmú növényi törmelékből és dohányból sodort cigarettával kínálta vendégét, amelyet a sértett el is fogadott. A fülöpjakabi férfi a cigarettától azonnal rosszul lett, szédült, ezért ismerősét arra kérte, hívjon mentőt. Át is adta a mobiltelefonját vendéglátójának, aki azonban nem mentőt hívott, hanem a készüléket eltette, majd magatehetetlen ismerősét a házból kikísérte, és az utcán magára hagyta. A gyanúsított nem csupán a fülöpjakabi férfi telefonját, hanem kabátját és airsoft fegyverét is eltulajdonította.

A sértettre az utcán egy közeli vendéglő felszolgálója talált rá, ő értesítette a mentőszolgálatot és a rendőrséget.

A 23 éves férfit kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. A gyanúsítottnál tartott házkutatás során az ellopott értékeket megtalálták. A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 08. 13:15, csütörtök | Belföld

Ledobta kutyáját a negyedikről egy férfi, ötven nap elzárásra ítélték

Állatkínzás miatt ötven nap elzárással sújtotta a Pesti Központi Kerületi Bíróság azt a férfit, aki három évvel ezelőtt ledobta a kisméretű kutyáját 4. emeleti lakásának teraszáról - írja a Fővárosi Törvényszék.

2023. Június 08. 13:11, csütörtök | Belföld

Másodfokú riasztást adott ki felhőszakadás veszélye miatt a meteorológiai szolgálat több vármegyére

Felhőszakadás veszélye miatt másodfokú (narancs) riasztást adott ki Nógrád, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Pest, Bács-Kiskun és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyére az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön.

2023. Június 08. 13:09, csütörtök | Belföld

Gátat szab a kormány a külterületek belterületbe vonásának

Gátat szab a kormány a jövőben a külterületek belterületbe vonásának, különösen a balatoni térségben - mondta az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) építészeti államtitkára csütörtökön Balatonfüreden.