Városlista
2021. június 19, szombat - Gyárfás

Hírek

2021. Június 11. 12:06, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Veszprém Megyei Főügyészség

Baseballütővel fenyegette meg a szomszédját

Baseballütővel fenyegette meg a szomszédját

Személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségével vádolja a Pápai Járási Ügyészség azt a 19 éves férfit, aki idén áprilisban baseballütővel fenyegetett meg egy szomszédságában élő nőt.

A vádirat szerint az elkövető a pápai társasházuk udvarán került szóváltásba a sértettel, amely odáig fajult, hogy a férfi egy baseballütőt vett magához, s azzal indult a nő felé. Barátnője ekkor a férfi elé állt, s ezzel visszatartotta a tettlegességtől, ám ez a fiatalt abban már nem gátolta meg, hogy a sértettet megfenyegesse, melynek nyomatékot adva a baseballütőt a saját nyaka előtt elhúzta. Az ügyészség vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalára tett indítványt azzal, hogy a bíróság a férfit intézkedésével bocsássa próbára, a baseballütőjét pedig kobozza el.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 18. 11:39, péntek | Helyi

Emléktábla avatás a pápai Fő téren

Különleges emlékalkalmak részesei voltunk 2021. június 17-én, csütörtökön kora délután az Elsősorban pápai Városbarát Egylet (EpVE) önkénteseivel.

2021. Június 17. 21:47, csütörtök | Helyi

Késelés történt a Gróf úton?

Több rendőrautó és mentőautó érkezett a Gróf úton, az egyik vendéglátóipari egységhez. Információink szerint egy embert megkéseltek.

2021. Június 17. 18:49, csütörtök | Helyi

Meisel Józsefre emlékeztek

2021. Június 17. 15:12, csütörtök | Helyi

Legyél Te is rendőr!

Rendőrjárőr-képzésre várják az állampolgárok jelentkezését.