Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Augusztus 30. 14:12, péntek | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Barátok verekedtek össze

Barátok verekedtek össze

Egy szórakozni induló baráti társaság négy tagja verekedett össze Pápán a belvárosban 2013. augusztus 29-én éjjel 2 óra után.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 8 fős barátai társaság egyik tagja, a 18 éves M. Márk helyi lakos – feltehetően az elfogyasztott alkohol hatására – minden előzmény nélkül támadt rá 17 éves pápai barátjára 2013. augusztus 29-én éjjel 2 óra után, miközben haladtak Pápa belvárosában. A fiú akkora pofont kapott társától, hogy még a szemüvege is leesett és eltört. Vitatkozni, majd dulakodni kezdtek, néhány perc szünet után azonban M. Márk ismét rátámadt 17 éves barátjára. A fiatal fiú védelmére kelt ekkor két másik társa, akik közül az egyiket az agresszív 18 éves tarkón rúgta. Megelégelve M. Márk dühöngését, a sértettet védő 21 éves adászteveli Sz. Gyula és a csoport másik 17 éves pápai tagja, az időközben helyszínről elszaladó M. Márk után eredt és egy közeli parkolóban bántalmazta. A verekedésnek a kiérkező rendőrök vetettek véget és cselekményben résztvevő négy fiatalt a Pápai Rendőrkapitányságra előállították. M. Márkot, Sz. Gyulát és 17 éves társukat gyanúsítottként, és a szintén 17 éves sértettet tanúként hallgatták ki a nyomozók. A gyanúsítottak elszámoltatásukat követően szabadlábon távozhattak, ellenük csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Fotó illusztráció!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.