Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Hírek

2021. Október 12. 10:40, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Bántalmazta egy pápai bolt eladóját, a rendőrök elfogták

Bántalmazta egy pápai bolt eladóját, a rendőrök elfogták

A pápai nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 27 éves garázda nőt.

A rendőrségre 2021. október 9-én délután érkezett bejelentés arról, hogy az egyik pápai élelmiszerüzlet alkalmazottját egy ismeretlen nő bántalmazta. A rendelkezésre álló adatok szerint aznap 12 óra 30 perc körül a boltban megjelent egy pár, akinek női tagja több zsemlét is megfogdosott, amit az eladó szóvá tett. A férfi és a nő távozott az üzletből, de kis idő múlva ismét visszatértek. Az asszony megragadta az eladó haját, bevonszolta a pult mögötti raktárba, miközben több berendezési tárgyat is feldöntött. A raktárban tovább tépte a sértett haját, és közben az aranynyakláncát is elszakította. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként egy órán belül lakóhelyén elfogták a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak, majd gyanúsítottként kihallgattak. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 05. 17:35, vasárnap | Helyi

Emberhátrányban nyert Sopronban a Perutz!

75 percet játszott emberhátrányban a hősiesen küldő pápai együttes, amely újabb győzelmének köszönhetően az NB III Nyugati csoportjának ötödik helyén zárta az őszt.

2021. December 05. 16:00, vasárnap | Helyi

Elhunyt Katona György

A festőművész, művésztanár 61 éves volt.

2021. December 03. 13:15, péntek | Helyi

Családtagjaival együtt termesztette a marihuánát Kemenesszentpéter határában

A Pápai Járási Ügyészség indítványára a bíróság letartóztatását rendelte el annak a 60 éves férfinak, aki családtagjaival együtt termesztette a marihuánát Kemenesszentpéter határában.

2021. December 03. 13:13, péntek | Helyi

Szidalmazta, bántalmazta feleségét a 32 éves pápai férfi