Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2016. November 18. 13:27, péntek | Belföld
Forrás: mti - fotó: illusztráció

Bántalmazásban meghalt egy rab a fővárosi börtönben

Bántalmazásban meghalt egy rab a fővárosi börtönben

Meghalt egy rab a fővárosi Kozma utcai börtönben - hangzott el az M1 aktuális csatorna péntek déli híradójában.

Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az M1-nek elmondta: katonai ügyész részvételével azonnal helyszíni szemlét tartottak. A halál körülményeit igazságügyi orvos szakértővel fogják vizsgálni.

A Központi Nyomozás Főügyészség hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás miatt indított nyomozást. Az ügynek jelenleg nincs gyanúsítottja - mondta Nagy Andrea.

Az M1-en azt mondták: sajtóhírek szerint a 44 éves fogvatartott összeszólalkozott egy őrrel, ezért az elkülönítőbe vitték, ott halt meg.

A férfi rablásért volt börtönben, 9 évre ítélték, 4 év múlva szabadult volna kedvezménnyel jó magaviselet miatt - hangzott el a Híradóban.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 25. 18:04, szombat | Belföld

TIM: minőségi vasúti hálózattal kell összekapcsolni Közép-Európát

A nagysebességű vasúti összeköttetések előkészítésének felgyorsításáról, összehangolásáról és az ukrán gabonaexport hathatósabb elősegítéséről állapodtak meg a visegrádi államok közlekedési miniszterhelyettesei,

2022. Június 25. 16:01, szombat | Belföld

Elkezdődött a Magyar Tavak Fesztiválja

Gálakoncerttel kezdődött meg a Magyar Tavak Fesztiválja péntek este Kápolnásnyéken a Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon.

2022. Június 25. 15:01, szombat | Belföld

Az autósok 12,5 százaléka halogatja a lejárt műszaki meghosszabbítását

A Carnotie autókezelő platform adatai szerint a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet alatt lejáró gépjármű forgalmi engedélyek meghoszabbítását az autótulajdonosok 12,5 százaléka halogatja.

2022. Június 25. 12:02, szombat | Belföld

Húszmillió forint kártérítés visszafizetésére kötelezett a bíróság egy elítéltet

Jogalap nélküli gazdagodás miatt a Debreceni Törvényszék - helybenhagyva a Debreceni Járásbíróság elsőfokú ítéletét - pénteken jogerősen arra kötelezett egy elítéltet,