Városlista
2022. december 6, kedd - Miklós

Hírek

2011. Október 20. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP

Bálint Gyuri bácsi jobban van, de még mindig orvoshoz jár

Bálint Gyuri bácsi jobban van, de még mindig orvoshoz jár

Bálint gazdát nyolc hónappal ezelőtt gázolták el - még mindig jár kontrollvizsgálatra.

Még februárban érte súlyos baleset a kilencvenegy éves Bálint Györgyöt, akit a közszolgálati televízió Ablak című műsorából sokan ismernek és szeretnek. Az RTL Klub Reggeli magazinjában a műsorvezetők arra voltak kíváncsik, hogy van mostanában Bálint gazda?

Gyuri bácsi elmondta, hogy rendszeresen kontrollálják a kórházban az egészségi állapotát. Hangsúlyozta, hogy ő az objektív dolgokat szereti, de a betegség megtanította arra, hogy a szubjektív dolgok is objektív következményekkel járhatnak, hiszen nemcsak az orvosok segítik a gyógyulásban, hanem az emberek is.

Az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon már balesete után azonnal megjelentek az első kommentek, a rajongók aggódásukat fejezték ki és gyors gyógyulást kívántak az ország kertészének. A stúdióba elhozta és bemutatta azokat a rajzokat is, amiket gyerekektől kapott.

Arra a kérdésre, hogy mivel telnek napjai, Bálint gazda elmondta, hogy vannak folyamatosan kötelező feladatai, rendszeresen publikál különböző újságokba, van egy "csúcsmunkája" is, egy kalendárium gerincét éppen most csinálja és régóta részt vesz a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által indított "Befogadó Falu"- programban, rendszeresen tart kertészkedési tanfolyamokat. Gyuri bácsi azt is elmondta, bárhol jár, mindig odamennek hozzá az emberek, ki egy nagy diót mutat neki, ki más termést, hogy az ő tanácsai alapján ültettek, palántáztak és büszkék arra, amit megtermeltek.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.