Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Hírek

2011. Október 20. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP

Bálint Gyuri bácsi jobban van, de még mindig orvoshoz jár

Bálint Gyuri bácsi jobban van, de még mindig orvoshoz jár

Bálint gazdát nyolc hónappal ezelőtt gázolták el - még mindig jár kontrollvizsgálatra.

Még februárban érte súlyos baleset a kilencvenegy éves Bálint Györgyöt, akit a közszolgálati televízió Ablak című műsorából sokan ismernek és szeretnek. Az RTL Klub Reggeli magazinjában a műsorvezetők arra voltak kíváncsik, hogy van mostanában Bálint gazda?

Gyuri bácsi elmondta, hogy rendszeresen kontrollálják a kórházban az egészségi állapotát. Hangsúlyozta, hogy ő az objektív dolgokat szereti, de a betegség megtanította arra, hogy a szubjektív dolgok is objektív következményekkel járhatnak, hiszen nemcsak az orvosok segítik a gyógyulásban, hanem az emberek is.

Az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon már balesete után azonnal megjelentek az első kommentek, a rajongók aggódásukat fejezték ki és gyors gyógyulást kívántak az ország kertészének. A stúdióba elhozta és bemutatta azokat a rajzokat is, amiket gyerekektől kapott.

Arra a kérdésre, hogy mivel telnek napjai, Bálint gazda elmondta, hogy vannak folyamatosan kötelező feladatai, rendszeresen publikál különböző újságokba, van egy "csúcsmunkája" is, egy kalendárium gerincét éppen most csinálja és régóta részt vesz a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által indított "Befogadó Falu"- programban, rendszeresen tart kertészkedési tanfolyamokat. Gyuri bácsi azt is elmondta, bárhol jár, mindig odamennek hozzá az emberek, ki egy nagy diót mutat neki, ki más termést, hogy az ő tanácsai alapján ültettek, palántáztak és büszkék arra, amit megtermeltek.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.