Városlista
2023. december 4, hétfő - Barbara, Borbála

Hírek

2011. Október 20. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP

Bálint Gyuri bácsi jobban van, de még mindig orvoshoz jár

Bálint Gyuri bácsi jobban van, de még mindig orvoshoz jár

Bálint gazdát nyolc hónappal ezelőtt gázolták el - még mindig jár kontrollvizsgálatra.

Még februárban érte súlyos baleset a kilencvenegy éves Bálint Györgyöt, akit a közszolgálati televízió Ablak című műsorából sokan ismernek és szeretnek. Az RTL Klub Reggeli magazinjában a műsorvezetők arra voltak kíváncsik, hogy van mostanában Bálint gazda?

Gyuri bácsi elmondta, hogy rendszeresen kontrollálják a kórházban az egészségi állapotát. Hangsúlyozta, hogy ő az objektív dolgokat szereti, de a betegség megtanította arra, hogy a szubjektív dolgok is objektív következményekkel járhatnak, hiszen nemcsak az orvosok segítik a gyógyulásban, hanem az emberek is.

Az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon már balesete után azonnal megjelentek az első kommentek, a rajongók aggódásukat fejezték ki és gyors gyógyulást kívántak az ország kertészének. A stúdióba elhozta és bemutatta azokat a rajzokat is, amiket gyerekektől kapott.

Arra a kérdésre, hogy mivel telnek napjai, Bálint gazda elmondta, hogy vannak folyamatosan kötelező feladatai, rendszeresen publikál különböző újságokba, van egy "csúcsmunkája" is, egy kalendárium gerincét éppen most csinálja és régóta részt vesz a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által indított "Befogadó Falu"- programban, rendszeresen tart kertészkedési tanfolyamokat. Gyuri bácsi azt is elmondta, bárhol jár, mindig odamennek hozzá az emberek, ki egy nagy diót mutat neki, ki más termést, hogy az ő tanácsai alapján ültettek, palántáztak és büszkék arra, amit megtermeltek.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 04. 09:20, hétfő | Bulvár

Nyuszikat mentettek ki egy égő épületből a tűzoltók

Egy vödörnyi nyulat mentettek a szentendrei önkéntes és a pomázi önkormányzati tűzoltók szombaton, amikor kigyulladt egy húsz négyzetméteres faház Pomázon, a Susnyár dűlőben.

2023. December 03. 15:17, vasárnap | Bulvár

Medve támadt vadászokra az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Medve támadt két vadászra vasárnap Beszterce-Naszód megyében, Nagynyulas (Milas) településen - közölte az erdélyi megye vészhelyzeti felügyelősége (ISU).

2023. December 02. 06:00, szombat | Bulvár

Megérkezett a lappföldi Mikulás Budapestre

2023. November 28. 13:40, kedd | Bulvár

Koronavírus - 3 éves késéssel kapták meg a maszkokat egy romániai város iskolájában

A romániai Galac (Galati) városában hároméves késéssel, az utóbbi hetekben kapták meg az iskolák a koronavírus-járvány elleni védekezéshez beszerzett maszkokat és más védőfelszereléseket