Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2011. Szeptember 25. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Balesetet szenvedett D. Tóth Kriszta

Balesetet szenvedett D. Tóth Kriszta

Valószínűleg túl sokan kívántak "kéz és lábtörést" az egykori híradósnak, D. Tóth Krisztának, aki október 4-én, kedden este vadonatúj talkshow-val jelentkezik az m1-en.

A csinos műsorvezető ugyanis a DTK - D. Tóth Kriszta Show egyik hajmeresztő kaszkadőrjelenetének felvételekor annyira rosszul érkezett a földre, hogy eltörte a nagylábujját.

Kriszta a váratlan és fájdalmas sérülés miatt a következő beszélgetés alatt kénytelen volt levenni a magassarkúját, és papucsban vezette tovább a show-t.

- Azonnal tudtam, hogy nagy a baj, hiszen alig tudtam lábra állni, és elég komoly fájdalmaim voltak. A következő felvételi napon végig a stúdióban volt egy orvos, aki minden szünetben jegelte a lábamat - mondta a Magyar Televízió új "show-womanje", aki fél év szünet után tért vissza a képernyőre.

Mindenesetre, ha a jellegzetesen magyar "lábtöréses" jókívánságok már valóra váltak, talán a szerencsére is számíthat a szép tévés.

- Szükségem is van rá, a szerencsére és a drukkolásra is - teszi hozzá nevetve D. Tóth Kriszta. Teljesen új műfajban térek vissza, a híradós komolyság után azt a vicces, laza és bevállalós oldalamat is megmutathatom végre a képernyőn, amit eddig csak a barátaim és az írásaimat rendszeresen olvasók ismerhettek.

Az biztos, hogy Kriszta kaszkadőr teljesítményével maximálisan meg voltak elégedve kiképzői, köztük a számos nyaktörő mutatványt túlélő Gulyás Kiss Zoltán, aki állítja, a műsorvezető bevállalósságán biztosan nem múlhat a siker.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.